ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

H Mercedes-AMG G-Class 4 × 4 ² είναι εξοπλισμένη με διευρυμένα φτερά.

Στο Ring η Mercedes-AMG G-Class 4×4² (+vid)

1.662 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2020)

Μπορεί για την Mercedes-AMG G-Class 4 × 4 ² η πίστα του Nurburgring να μην αποτελεί το φυσικό της χώρο, ωστόσο το θηριώδες γερμανικό μοντέλο έδωσε το παρών στο Ring πραγματοποιώντας δοκιμαστικούς γύρους, που όπως μπορείτε να δείτε είναι αρκετά εντυπωσιακοί.

Στο κατασκοπευτικό βίντεο το γερμανικό SUV παρά το μεγάλο ύψος του και την μη εξειδίκευσή του να μπαίνει στις στροφές όπως ένα σπορ μοντέλο, δείχνει να τα καταφέρνει καλά και σε αυτό τον τομέα με highlight το 46ο δευτερόλεπτο όπου σηκώνει τροχό!
 
Από κει και πέρα σε ότι αφορά τις αλλαγές που έχουν υπάρξει στο αμάξωμα βλέπουμε πως η Mercedes-AMG G-Class 4 × 4 ² είναι εξοπλισμένη με διευρυμένα φτερά όντας ωστόσο καμουφλαρισμένα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στη ρεζέρβα στο πίσω μέρος. Από κει και πέρα τα σκαλοπάτια είναι αρκετά μεγάλα, ενώ καμουφλαρισμένο είναι και το μπροστινό κομμάτι στην οροφή που συνοδεύει τη σχάρα.
 
Η επερχόμενη Mercedes-AMG G-Class 4 × 4 ² θα πρέπει επίσης να αποκτήσει μερικές αναβαθμίσεις στο εσωτερικό κυρίως στις επιλογές ταπετσαρίας, ενώ αναβαθμισμένα ενδέχεται να είναι τα γραφικά για το σύστημα ψυχαγωγίας.
 
Η ισχύς πιθανότητα θα προέρχεται από τον twin-turbo 4.0-λίτρων V8 κινητήρα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν θα συνεχίσει να προσφέρει 585 ίππους με 850 Νm ροπής. Τέλος  ανεπιβεβαίωτο παραμένει και το επίσημο όνομα, καθώς δεν είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει να τιτλοφορείται με το G500 4 × 4².  
 
  

FORD
ODIGOS AGORAS LINGLONG