Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Opel είναι πλέον επίσημο μέλος του ομίλου PSA Group.

Στο φως τα πλάνα της Opel

3.782 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2017)

Εδώ και λίγο καιρό η Opel ανήκει στο PSA Group των Peugeot, Citroen και DS. Η νέα σελίδα της γερμανικής μάρκας ανοίγει νέους ορίζοντες για τα μοντέλα της. Διαβάστε περισσότερα.

Έτοιμη να ανακοινώσει τα πλάνα της για το μέλλον είναι η Opel στις 9 Νοεμβρίου με τον CEO της Opel/Vauxhall, Michael Lohscheller μαζί με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου τoυ Group PSA, Carlos Tavares, να παραθέτουν συνέντευξη τύπου για να παρουσιάσουν το περιεχόμενο του σχεδίου στο κοινό. Πρώτος στόχος τους σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι να εξασφαλιστεί μια βιώσιμη επιστροφή στην κερδοφορία.

Η Opel είναι πλέον από την 1η Αυγούστου επίσημο μέλος του ομίλου PSA Group που έχει ήδη κάτω από την αιγίδα της την Peugeot, την Citroen και την DS. Οι Γερμανοί πλέον αναμένεται να υιοθετήσουν στα μοντέλα τους την τεχνολογία, τα μοτέρ και την αρχιτεκτονική των Γάλλων, όπως για παράδειγμα έκαναν επί το πλείστον, πριν ακόμα επισημοποιηθεί η συμφωνία, στα νέα SUV Crossland και Grandland X. Με την κίνηση αυτή, το PSA θα περιορίσει το κόστος κατασκευής των μοντέλων του ομίλου ενώ παράλληλα η Opel θα σταματήσει να πληρώνει δικαιώματα χρήσης στην General Motors. Τέλος, σύμφωνα με το έγκυρο Automotive News, η γκάμα μοντέλων της Opel θα μικρύνει και θα γίνει πιο ευέλικτη, δίνοντας έμφαση στις δημοφιλείς κατηγορίες όπως αυτή των SUV.
 
Για να διασφαλίσει την κερδοφορία της Opel, o όμιλος PSA θέλει να εγκαταστήσει μια νέα οικονομική υπηρεσία που θα δρα στα πρότυπα της μητρικής PSA (Banque PSA Finance and BNP Paribas Personal FinanceΆs). Το Υψηλόβαθμο στέλεχος του PSA Group δήλωσε: « H ανάπτυξη αυτής της οικονομικής υπηρεσίας είναι εξόχως σημαντική για την πρόοδο της Opel. Eίμαστε περήφανοί που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ανάπτυξη της εταιρείας και να δουλέψουμε μαζί ώστε να γράψουμε άλλο ένα κεφάλαιο στην ιστορία».

Σχετικά με την συνέντεθξη τύπου, ζωντανές μεταδόσεις με ειδήσεις και βίντεο με κύρια μηνύματα της συνέντευξης Τύπου θα διατίθενται μέσω Twitter στο  @OpelNewsroom. Επιπλέον, η συνέντευξη Τύπου θα είναι online στο Opel-Blog και στο Opel YouTube channel. Όλες οι αντίστοιχες πληροφορίες για τη ν παρουσίαση του σχεδίου για το μέλλον, μαζί με τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές δηλώσεις του CEO της Opel/Vauxhall, Michael Lohscheller, θα υπάρχουν στο Opel media website. Τέλος, υπάρχει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων, χρησιμοποιώντας τη φόρμα Q+A κάτω από το livestream, αλλά και συμμετοχής στην παρουσίαση μέσω τηλεφώνου.

Autotriti.gr
LINGLONG DIAGONISMOS