Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στο φως τα πρώτα teaser του νέου Mahindra XUV300 3XO

1.463 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2024)
Στο φως τα πρώτα teaser του νέου Mahindra XUV300 3XO

- Η νέα έκδοση της Mahindra XUV300 βασίζεται στο SsangYong Tivoli
- Το XUV300 κυκλοφόρησε το 2019 και ανταγωνίζεται αρκετά μοντέλα στην αγορά της Ινδίας
- Με μαύρη γρίλια, νέους προβολείς και LED πίσω φώτα
- Σε βενζίνη και diesel, στο μέλλον και ηλεκτρικό

Η νέα έκδοση της Mahindra XUV300 βασίζεται στο SsangYong Tivoli

Η ημέρα για τα επίσημα αποκαλυπτήρια του XUV300 3XO πλησιάζει (έχει οριστεί η 29η Απριλίου) και η Mahindra μας προσφέρει όλο και περισσότερο υλικό για την επερχόμενη έκδοση. Η Mahindra XUV300 3XO, πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του XUV300, το οποίο με την σειρά του βασίζεται στο SsangYong Tivoli.

Η XUV300 κυκλοφόρησε το 2019 και ανταγωνίζεται αρκετά μοντέλα στην αγορά της Ινδίας

Το XUV300 έκανε το ντεμπούτο του στην αγορά της Ινδίας το 2019. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και πέντε έτη μετά, η ινδική εταιρεία προχωράει στην ανανέωσή του. Αλλωστε, ο εγχώριος ανταγωνισμός στα μικρότερης κλίμακας SUV είναι σκληρός, με τα Tata Nexon, Maruti Suzuki Brezza, Kia Sonet και Hyundai Venue να είναι τα κυριότερα ονόματα. 

Με μαύρη γρίλια, νέους προβολείς και LED πίσω φώτα

Η έκδοση 3ΧΟ θα φέρει ένα αρκετά διαφορετικό εξωτερικό. Το πρόσωπο του οχήματος θα «κοσμεί» μια νέα γρίλια σε μαύρη απόχρωση, ενώ παρατηρούνται αλλαγές και στους προβολείς. Τα πίσω φώτα θυμίζουν κάτι από Renault Captur.

Σε βενζίνη και diesel, στο μέλλον και ηλεκτρικό

Γενικότερα, το Mahindra XUV300 3ΧΟ δεν θα αποκλίνει ιδιαίτερα από την προκάτοχό της. Το μήκος του φτάνει τα 4 μέτρα. Όσον αφορά στο μηχανοστάσιο, εκεί θα δούμε ατμοσφαιρικό ή υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,2 λίτρων και πετρελαιοκινητήρα στα 1,5 λίτρα. Επιπρόσθετα, η εταιρεία έχει ανακοινώσει την κυκλοφορία μιας ηλεκτρικής έκδοσης εντός του 2024, με σκοπό την αντικατάσταση του XUV400, μοντέλο το οποίο κυκλοφόρησε το 2022.

Hyundai
Ford