Τιμές με Leasing
Σας παρουσιάζουμε πέντε μοντέλα των οποίων η εξέλιξη της τεχνολογίας, επιτρέπει στον υποψήφιο αγοραστή να τα επιλέξει μιας και του εξασφαλίζουν τη χαμηλότερη επιβάρυνση.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σας παρουσιάζουμε πέντε μοντέλα των οποίων η εξέλιξη της τεχνολογίας, επιτρέπει στον υποψήφιο αγοραστή να τα επιλέξει μιας και του εξασφαλίζουν τη χαμηλότερη επιβάρυνση.

Στο νέο Auto Τρίτη: 5 μοντέλα με τεχνολογία άνευ (φ)όρων

5.045 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2014)

Παρουσιάζουμε 5 μοντέλα που διαθέτουν αξιοσημείωτη τεχνολογία, που τα απαλλάσσει από κάθε είδους «χαράτσι», προσφέροντας στον κάτοχό τους εξαιρετική οικονομία κίνησης. Συγκρίνουμε 4 εκ των κορυφαίων μικρομεσαίων diesel, με αφορμή την έλευση του Opel Astra 1,6 CDTi των 110 ίππων.

Η φορολογική επιβάρυνση γύρω από το αυτοκίνητο είναι πολλαπλή σήμερα, αφού εκτός των άλλων, ο ιδιοκτήτης του επιβαρύνεται από άμεσους και έμμεσους φόρους. Στο παιχνίδι μπαίνει και το κόστος της ασφάλισης, το οποίο εξαρτάται όπως και τα τεκμήρια, από τον κυβισμό του κάθε μοντέλου. Σας παρουσιάζουμε πέντε μοντέλα των οποίων η εξέλιξη της τεχνολογίας, επιτρέπει στον υποψήφιο αγοραστή να τα επιλέξει μιας και του εξασφαλίζουν τη χαμηλότερη επιβάρυνση από τα παραπάνω χαράτσια, την ίδια στιγμή που παραμένουν ανόθευτα χαρακτηριστικά όπως η πολύ καλή απόδοση και οι δυναμικές επιδόσεις
Συγκρίνουμε το νέο Opel Astra 1,6 CDTi 110 ίππων με τον δυνατό ανταγωνισμό του στην μικρομεσαία κατηγορία. Ford Focus 1,6 TDCI, Toyota Auris 1,4 D-4D και VW Golf 1,6 TDI μάχονται σκληρά για την πρωτιά στην κατηγορία. Επιπλέον κάνουμε μια μοναδική συγκριτική παρουσίαση: Mercedes C200 VS Mercedes CLA 200. Κοινός τόπος και των δύο, το αστέρι της Mercedes πάνω στην μάσκα, αλλά και το 4θυρο αμάξωμα, σε δύο πακέτα που κατακτούν την κορυφή της κατηγορίας τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

KINOYMAI HLEKTRIKA 3
SAILUN KAINOTOMIA