Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στο σφυρί το Honda Civic Type R του Max Verstappen

Στο σφυρί το Honda Civic Type R του Max Verstappen

3.372 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2021)

Ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 πουλάει το Honda Civic Type R με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Wings for Life.

Πουλάει το Honda Civic Type R ο Verstappen

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ένα από τα αυτοκίνητα που έχει στο γκαράζ του αποφάσισε να αποχωριστεί ο Max Verstappen, ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Formula 1. Το να οδηγείς για μια ομάδα που χρησιμοποιεί κινητήρες Honda έχει ξεχωριστά οφέλη και ένα από αυτά είναι να παίρνεις τα καλύτερα αυτοκίνητα της ιαπωνικής φίρμας, όπως για παράδειγμα το Civic Type R.

Tα έσοδα θα δοθούν στο ίδρυμα Wings for Life

Με δεδομένο πως η Honda αποχωρεί από την F1 και την Red Bull και γνωρίζοντας πως μέσα στο 2022 θα έρθει στην αγορά το νέας γενιάς μοντέλο, o Verstappen αποφάσισε να πουλήσει το δικό του Civic Type R. O Oλλανδός φυσικά δεν χρειάζεται τα χρήματα από την πώληση του αυτοκινήτου και για αυτό, θα δώσει τα λεφτά που θα λάβει στο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Wings for Life.

Από την CarNext η δημοπρασία του αυτοκινήτου, αποκαλύπτεται στις 17/12

H πώληση θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας CarNext, η οποία μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει αποκαλύψει το αυτοκίνητο. Στη μόνη εικόνα που υπάρχει, βλέπουμε τον Verstappen να σηκώνει το σεντόνι που καλύπτει το αυτοκίνητο, ενώ και στο video που ανέβασε η ιστοσελίδα, δεν υπάρχει κάποιο πλάνο που να εστιάζει στο Civic Type R. Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου.

Έχει στο οδόμετρο 58.048 χλμ, μάλλον είναι βελτιωμένο το μοτέρ

Από την περιγραφή της αγγελίας, μαθαίνουμε πως το Civic Type R του Verstappen κατασκευάστηκε το 2018 και πως έχει στο οδόμετρο 58.048 χιλιόμετρα. Το κιβώτιο είναι φυσικά χειροκίνητο ενώ, ίσως το 2λιτρο μοτέρ έχει βελτιωθεί καθώς στην αγγελία αναφέρεται πως η ισχύς του ανέρχεται στα 370 άλογα.

Έχει αρχική τιμή 33.333 ευρώ 

Το Civic Type R θα μπει σε δημοπρασία, με την τιμή του να ξεκινά από 33.333 ευρώ. Με δεδομένο πως πρόκειται για το αυτοκίνητο του νέου πρωταθλητή της F1, το κόστος απόκτησης αναμένεται να εκτοξευτεί.
 

 
Τα έσοδα θα δοθούν σε μη κερδοσκοπικό ίδρυμα!
- Έχει στο οδόμετρο 58.048 χιλιόμετρα
- Ο 2λιτρος turbo είναι βελτιωμένος στα 370 άλογα
- Έχει αρχική τιμή 33.333 ευρώ αλλά το τελικό ποσό θα εκτοξευθεί
Πόσα λεφτά λέτε να φτάσει στην δημοπρασία; Εσύ πόσα θα έδινες για ένα τέτοιο συλλεκτικό Honda Civic Type R;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autotriti.gr
NOS AXIZEI