Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Jaguar Land Rover είχε δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον, προσφέροντας 33 εκατομμύρια λίρες για μία ενοικίαση 249 ετών

H Jaguar Land Rover είχε δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον, προσφέροντας 33 εκατομμύρια λίρες για μία ενοικίαση 249 ετών

Στον «αέρα» το Silverstone

2.788 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2016)

Το Silverstone, μια από τις πιο ιστορικές πίστες για αγώνες Formula 1, έχει τεθεί προς πώληση ή ενοικίαση, αλλά οι πρώτες διαπραγματεύσεις δεν είχαν αίσιο τέλος, με τελευταία την Jaguar Land Rover να αποχωρεί από τις συζητήσεις.

Η Jaguar Land Rover φαινόταν ως βασικός υποψήφιος για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Silverstone, έχοντας κάνει συγκεκριμένη πρόταση για τη μακροχρόνια ενοικίαση της πίστας, όμως σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της, αποσύρθηκε τελικά από τις συζητήσεις με τους νυν ιδιοκτήτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph, η Jaguar Land Rover είχε δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον, προσφέροντας 33 εκατομμύρια λίρες για μία ενοικίαση 249 ετών, όμως τελικά δεν κατάφερε να τα βρει με την εταιρεία British Racing Drivers΄ Club, στην οποία ανήκει το Silverstone. 
Έτσι η πώληση της ιστορικής πίστας βρίσκεται και πάλι στον «αέρα», αφού πρόσφατα είχε ανακαλέσει το ενδιαφέρον του και ο επιχειρηματίας Laurence Tomlinson, που φιλοδοξούσε να επενδύσει στην περιοχή.
 
Όσο για την JLR, σε επίσημη δήλωση, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η Jaguar Land Rover έχει τελειώσει τις συζητήσεις με τη British Racing Drivers΄ Club για το εγγύς μέλλον και δεν πρόκειται να προχωρήσει οποιαδήποτε σχέδια για μίσθωση ή αγορά του Silverstone αυτή τη στιγμή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Silverstone φιλοξένησε το πρώτο του Grand Prix το 1950 και άρχισε να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, από την έναρξή του κιόλας, την ίδια χρονιά.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
VW