Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σχέδια δείχνουν το επερχόμενο Renault Austral
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σχέδια δείχνουν το επερχόμενο Renault Austral

2.851 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2022)

Σχέδια μας δείχνουν την εξωτερική εμφάνιση που ενδέχεται να έχει το ολοκαίνουργιο Renault Austral που έρχεται για να αντικαταστήσει το Renault Kadjar.

Ετοιμάζεται ο αντικαταστάτης του Kadjar

Το τέλος του Renault Kadjar και η έλευση αντ' αυτού του Renault Austral έχει ανακοινωθεί επίσημα από τη γαλλική μάρκα, η οποία συνεχίζει τις δοκιμές εξελίξεις του νέου SUV, που δεν αναμένεται να καθυστερήσει το επίσημο ντεμπούτο του. Η φίρμα έχει ήδη δημοσιεύσει τις πρώτες teaser εικόνες τόσο από το εξωτερικό, όσο και από το εσωτερικό, ενώ πολλές είναι και οι φωτογραφίες από τα δοκιμαστικά πρωτότυπα που έχουν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στοιχεία από Megane E-Tech Electric

Ενώνοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω στοιχεία, οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa απέδωσαν σε δικά τους σχέδια την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει το νέο SUV όταν θα κάνει την εμφάνισή του. Οι εικόνες παρουσιάζουν το επερχόμενο Austral με το νέο λογότυπο της Renault να δεσπόζει στο κέντρο της μάσκας. Αυτή πλαισιώνεται από λεπτούς LED προβολείς με την αναγνωρίσιμη φωτεινή υπογραφή «C» που συναντούμε στα περισσότερα μοντέλα της γκάμας (Megane, Clio, Captur κ.ά.), θυμίζοντας εν πολλοίς και το ηλεκτρικό Megane E-Tech Electric. Το πλαϊνό μέρος συνδυάζει τις καμπύλες γραμμές ψηλά και τις δυναμικές νευρώσεις χαμηλά, την ώρα που η μεγάλη απόσταση από το έδαφος και η γυρτή προς τα πίσω οροφή σε διχρωμία συντελούν στη δημιουργία ενός καλαίσθητου σχήματος, που μπορεί να μην ταράζει τα νερά της κατηγορίας, αλλά δίνει μια ιδιαίτερη ταυτότητα στο μοντέλο, θέτοντας παράλληλα τις δέουσες αποστάσεις από το αδελφό Qashqai.     

Αρκετή τεχνολογία στο άνετο εσωτερικό

Στο εσωτερικό του Austral η Renault αναφέρει πως η καμπίνα θα προσφέρει περισσότερα από 30 λίτρα χώρου για μικροαντικείμενα. Highlight θα είναι οι δύο ψηφιακές οθόνες που είναι τοποθετημένες σε διάταξη «L», με την Renault να ανακοινώνει πως μαζί έχουν μέγεθος 24,3 ίντσες, H μία αφορά τον πίνακα οργάνων του Austral και η άλλη το OpenR σύστημα infotainment του αυτοκινήτου που είναι συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay, το Google Maps και πολλές άλλες εφαρμογές.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
ODIGOS AGORAS LINGLONG