Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ferrari 488 GTB
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ferrari 488 GTB

Σχεδίαση πίστας στην 488 GTB

2.220 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2017)

Η Misha Design, ύστερα από την 458, ανέλαβε να μεταμορφώσει μια Ferrari 488 GTB, δίνοντάς της μια νέα όψη που παραπέμπει σε αυτοκίνητο αγώνων.

Η Ferrari 488 GTB θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά Supercar. O αμερικανικός οίκος βελτίωσης Misha Design, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και σχεδίασε ένα αισθητικό πακέτο ανανέωσης για το Ιταλικό μοντέλο.

Ferrari 488 GTB

Ferrari 488 GTB

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Κατά δηλώσεις τις εταιρείας θα είναι διαθέσιμες 2 εκδόσεις του νέου Body Kit, η βασική και η περιορισμένη λόγω μοναδικότητας και χαρακτηριστικών, η οποία θα παραχθεί σ μόλις 20 «κομμάτια».
Το εμπρόσθιο άκρο είναι εμπνευσμένο από την F1 και διαθέτει ένα «χείλος» από ανθρακόνημα το οποίο εκτείνεται περιμετρικά του αυτοκινήτου.
Ξεχωριστά σημεία του αμαξώματος αποτελούν το πίσω άκρο που μιμείται το ύφος της FXX-K καθώς και η μεγάλη αεροτομή.

Το νέο Body Kit της Misha Design διαθέτει ένα πλεονέκτημα, το οποίο είναι πως όλα τα νέα μέρη βελτίωσης του αυτοκινήτου που αντικαθιστούν τα εργοστασιακά μπαίνουν και βγαίνουν χωρίς καμία ιδιαίτερη τροποποίηση.
Ο αμερικανικός οίκος έχει ξεκινήσει ήδη να λαμβάνει παραγγελίες και οι πρώτες παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY