Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο της Honda και προέρχεται από την TopElectricSUV.

Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο της Honda και προέρχεται από την TopElectricSUV.

Σχέδιο δείχνει το ηλεκτρικό Honda Prologue

1.795 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2022)

Η Honda θα επεκτείνει μελλοντικά την γκάμα των ηλεκτρικών της με την έλευση του μοντέλου παραγωγής του Prologue και ανεξάρτητο σχέδιο μας παρουσιάζει την πιθανή εικόνα που θα έχει το χωρίς ρύπους ιαπωνικό SUV όταν θα κάνει την εμφάνισή του.

Το επερχόμενο ηλεκτρικό SUV της Honda

Το Honda Prologue είναι το επερχόμενο ηλεκτρικό SUV της μάρκας και θα προέλθει από τη συνεργασία της αυτοκινητοβιομηχανίας με τη General Motors. Η ιαπωνική φίρμα προς ώρας έχει ξεκινήσει την καμπάνια των teaser, ωστόσο σήμερα ένα ανεξάρτητο σχέδιο προερχόμενο από την TopElectricSUV δίνει τη δική του οπτική για την εμφάνιση που θα έχει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με LED φώτα και δίχρωμο εξωτερικό

Το ηλεκτρικό SUV του σχεδίου ακολουθεί σε μεγάλο βαθμό την εικόνα που έχουμε δει και στο πρωτότυπο. Οι προβολείς είναι μακρόστενοι και φτάνουν μέχρι το κέντρο στο λογότυπο της μάρκας. Το κάτω μέρος του εμπρόσθιου μέρους φιλοξενεί σε κάθε γωνία τους προβολείς ομίχλης. Από κει και πέρα η θύρα φόρτισης βρίσκεται στο μπροστινό φτερό της πλευράς του οδηγού. Οι πλαϊνοί καθρέφτες, η οροφή και τα χερούλια των θυρών είναι σε μαύρο χρώμα σε αντίθεση με το κόκκινο χρώμα του αμαξώματος. Εικόνα από το πίσω μέρος δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, κάτι που προφανώς θα δούμε μελλοντικά.

Με βάση την πλατφόρμα Ultium

Οι πληροφορίες που συνοδεύουν προς ώρας το επερχόμενο ηλεκτρικό SUV της Honda δεν είναι πολλές. Γνωρίζουμε όμως πως θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της General Motors Ultium και τις μπαταρίες της.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
OPEL