Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το σχέδιο προέρχεται από την ιστοσελίδα Motor.es.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το σχέδιο προέρχεται από την ιστοσελίδα Motor.es.

Σχέδιο φαντάζεται το ηλεκτρικό σεντάν Toyota bZ5

1.916 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2022)

Ανεξάρτητο σχέδιο παρουσιάζει το επερχόμενο ηλεκτρικό σεντάν της Toyota, ένα από τα μοντέλα που θα ενταχθούν στην οικογένεια «bZ».

Μετά το bZ4X ακολουθούν και άλλα ηλεκτρικά

Η Toyota θα έχει επτά ηλεκτρικά μοντέλα στην γκάμα της έως το 2025. Το bZ4X είναι το πρώτο που έχει παρουσιάσει η μάρκα και αναμένεται να προσφερθεί στις αγορές, ωστόσο σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα. Ένα από αυτά θα πρόκειται για σεντάν και πιθανότατα θα έχει την ονομασία bZ5. Μάλιστα ένα ανεξάρτητο σχέδιο από το Motor.es κάνει την εμφάνιση του και φαντάζεται την εικόνα που θα έχει το εν λόγω μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο κομψό σχεδιαστικά το bZ5

Σε σύγκριση με το bZ4X το εμπρόσθιο μέρος του bZ5 έχει λάβει πιο έντονο σχήμα, ενώ οι προβολείς είναι επίσης πιο αιχμηροί. Η σχεδίαση στο πλάι είναι περισσότερο απλή, ενώ το σεντάν έχει πιο κομψή γραμμή οροφής σε σύγκριση με την πιο απότομη γωνία στο πίσω μέρος του crossover. Σε γενικές γραμμές το σχέδιο έχει αντλήσει την έμπνευσή του από το Toyota bZ SDN Concept που είχε παρουσιάσει στο παρελθόν η ιαπωνική μάρκα.

Με βάσεις από το bZ4X

Το πιθανότερο είναι πως το επερχόμενο ηλεκτρικό θα «πατάει» και αυτό στην πλατφόρμα E-TNGA της Toyota. Αυτό κατ’ επέκταση σημαίνει πως ενδεχομένως να μοιράζεται τις μπαταρίες και ηλεκτρικούς κινητήρες με το bZ4X, που θα τους προσφέρουν 204 ή 218 ίππους. Το bZ4X διατίθεται με μπαταρία 71,4κιλοβατώρων. Σύμφωνα με τη μάρκα τα επίσημα, αναγνωρισμένα στοιχεία WLTP δείχνουν ότι το προσθιοκίνητο μοντέλο επιτυγχάνει έως και 516 χιλιόμετρα αυτονομία με πλήρως φορτισμένη μπαταρία (14,3 kWh/100 χλμ.), ενώ για το τετρακίνητο bZ4X, η επίσημη αυτονομία είναι έως και 470 χιλιόμετρα με κατανάλωση 15,8 kWh/100 χλμ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Leasing