Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σχέδιο φαντάζεται το νέο Hyundai Ioniq 7

Σχέδιο φαντάζεται το νέο Hyundai Ioniq 7

2.353 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2022)

Το Hyundai Ioniq 7 θα είναι τα νέο μεγάλο ηλεκτρικό SUV της κορεατικής μάρκας με τρεις σειρές καθισμάτων που θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον και όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις με επερχόμενα μοντέλα, έτσι και στη συγκεκριμένη ανεξάρτητο σχέδιο «φαντάζεται» την εξωτερική του εμφάνιση.

Με τρεις σειρές καθισμάτων

Στο δρόμο προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό της η Hyundai έχει σκοπό να παρουσιάσει το Ioniq 7. Το μοντέλο θα φτάσει το 2024 ως ένα ηλεκτρικό crossover με τρεις σειρές καθισμάτων που θα είναι το κορυφαίο μοντέλο στην ηλεκτρική γκάμα της κορεατικής μάρκας. Μέχρι στιγμής η μάρκα έχει παρουσιάσει το πρωτότυπο Seven, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση εργασίας για το επερχόμενο μεγάλο SUV, ωστόσο σήμερα ανεξάρτητα σχέδια έρχονται να φανταστούν πώς μπορεί να φαίνεται το μοντέλο παραγωγής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διατηρεί τον boxy σχεδιασμό

Όπως βλέπουμε τα ανεξάρτητα σχέδια διατηρούν τις αναλογίες του Seven concept, ωστόσο υπάρχουν αλλαγές όπως για παράδειγμα οι παραδοσιακοί πλευρικοί καθρέπτες. Ο boxy σχεδιασμός είναι ακόμα παρών, ενώ παρόμοια είναι η εμφάνιση και στον εμπρόσθιο πρόβολο με τα LED φωτιστικά σώματα.

Στην πλατφόρμα E-GMP της Hyundai

Θυμίζουμε πως σε πρωτότυπη μορφή, το Seven χρησιμοποιεί την Electric-Global Modular Platform (E-GMP) της Hyundai. Το μεταξόνιο του Seven φτάνει τα 3,2 μέτρα, ήτοι 20 πόντους μεγαλύτερο από το Ioniq 5, κάτι που επιτρέπει στο ηλεκτρικό SUV να προσφέρει στους επιβάτες χώρους... αλάνας. Το Seven χρησιμοποιεί φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, ενώ προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά υγιεινής, όπως σύστημα ροής αέρα Hygiene που μειώνει τη διασταυρούμενη μόλυνση μεταξύ των επιβατών και απομονώνει τη ροή αέρα μεταξύ των εμπρός και των πίσω επιβατών. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Skoda