Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του συγκεκριμένου μοντέλου είναι ο Ilya Zakharov και μάλιστα αποτέλεσε την εργασία διατριβής του.

Σχέδιο για φουτουριστική 4θέσια Porsche

1.764 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2020)

Εάν η Porsche έπαιρνε την απόφαση να προετοιμάσει ένα νέο αυτοκίνητο για το μέλλον, ίσως αυτό να είχε την εξωτερική εμφάνιση της Exclusive GT που δημιούργησε ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής.


Υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του συγκεκριμένου μοντέλου είναι ο Ilya Zakharov και μάλιστα αποτέλεσε την εργασία διατριβής του. Ο καλλιτέχνης είχε σκοπό να δώσει τη δική του ιδέα για ένα μοντέλο καθημερινής χρήσης, το οποίο ωστόσο θα επέτρεπε στον ιδιοκτήτη του να οδηγηθεί και στην πίστα.
 
Αν και εξωτερικά ο συμπαγής σχεδιασμός του μας παραπέμπει σε ένα αυστηρά διθέσιο αυτοκίνητο, στη συγκεκριμένη περίπτωση μας ξεγελάει καθώς, το εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επιβάτες. Η κουπέ απόδοση του Ilya Zakharov είναι εμπνευσμένη με ένα ανθρακονημάτινο εξωτερικό μέρος ενώ παράλληλα  διαθέτει ένα σύνολο φουτουριστικών προβολέων LED καθώς και μεγάλα φτερά που ξεπερνούν κατά πολύ σε ύψος το καπό. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το στρογγυλεμένο πίσω μέρος με την LED φωτιζόμενη μπάρα να έχει τον ρόλο των φωτιστικών σωμάτων.
 

Ενώ ο καλλιτέχνης δεν αναφέρει ποιο τύπο κινητήρα μπορεί να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο, οι ηλεκτροκινητήρες πιθανότατα θα βόλευαν καλύτερα τόσο λόγω του μεγέθους, αλλά πολύ περισσότερο λόγω της μελλοντικής φανταστικής ύπαρξης του.

Peugeot - Toyota
OPEL