Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Porsche Taycan δεν έχει κάνει την επίσημη αποκάλυψή της ακόμα.

H Taycan που βλέπετε στη γκαλερί εντοπίστηκε στη Σαγκάη της Κίνας.

Τα οπίσθια φωτιστικά σώματα έχουν κρυφτεί με μαύρη ταινία, ενώ οι απολήξεις της εξάτμισης φαίνονται ψεύτικες.

Σχεδόν «γυμνή» η νέα Porsche Taycan

3.580 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2019)

Η Porsche Taycan δεν έχει κάνει την επίσημη αποκάλυψή της ακόμα, ωστόσο έχει αρχίσει πολύ καιρό νωρίτερα να μας απασχολεί. Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής της Porsche συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα με νέες εικόνες να το παρουσιάζουν σχεδόν χωρίς καμουφλάζ.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Taycan που βλέπετε στη γκαλερί εντοπίστηκε στη Σαγκάη της Κίνας έξω από το ξενοδοχείο Peninsula. Αν και οι περισσότερες εικόνες της ηλεκτρικής Porsche έχουν διαρρεύσει από τη Γερμανία και το Nürburgring, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το αυτοκίνητο στη Κίνα, κάτι φυσιολογικό αφού η φίρμα ενδιαφέρεται για την ανάπτυξή της στην εν λόγω αγορά.
 
Κοιτώντας προσεκτικά τις εικόνες φαίνεται πως οι πλευρικοί αεραγωγοί είναι ψεύτικοι και πρόκειται για αυτοκόλλητα, κάτι που έχει συμβεί και στα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα και συγκεκριμένα στα φώτα ομίχλης και τα φώτα ημέρας. Τα οπίσθια φωτιστικά σώματα έχουν κρυφτεί με μαύρη ταινία, ενώ οι απολήξεις της εξάτμισης φαίνονται ψεύτικες προκειμένου να μην φανερώσουν το πραγματικό τους σχήμα. Εντύπωση προκαλούν και οι ζάντες που φαίνονται διαφορετικές απ ότι έχουμε δει σε άλλα δοκιμαστικά μοντέλα.
 
Σε ό,τι αφορά τις βασικές τεχνικές προδιαγραφές, δύο ηλεκτροκινητήρες θα παράγουν συνδυασμένη ισχύ μεγαλύτερη από 600 ίππους, ενώ το πακέτο μπαταριών με το οποίο θα εξοπλίζεται θα τις δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί για περισσότερα από 500 χιλιόμετρα (NEDC). Όταν αυτή αδειάσει με μόλις τέσσερα λεπτά φόρτισης θα είναι σε θέση να κινήσει το αυτοκίνητο για 100 χιλιόμετρα. Τέλος το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα θα πραγματοποιείται σε λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα.
 
Να θυμίσουμε πως η νέα αμιγώς ηλεκτρική Porsche Taycan έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο της τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Autotriti.gr
home pro