ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μοντέρνο ντιζάιν, οικονομία, άνεση και επίπεδο ασφαλείας, σε συνδυασμό με επιδόσεις, προσφέρουν η Alfa Romeo MiTo και το Renaull Clio.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μοντέρνο ντιζάιν, οικονομία, άνεση και επίπεδο ασφαλείας, σε συνδυασμό με επιδόσεις, προσφέρουν η Alfa Romeo MiTo και το Renaull Clio.

Συγκρίνουμε 2 μικρά τούρμπο βενζινοκίνητα

27.808 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2013)

Είναι μικρά, στιλάτα, διασκεδαστικά και τούρμπο. Alfa Romeo MiTo και Renault Clio καταθέτουν τα διαπιστευτήρια τους και εμείς τα θέτουμε «αντιμέτωπα».

Τι θέλει ένας trendy αγοραστής σήμερα; Μοντέρνο ντιζάιν, οικονομία κτήσης και χρήσης, άνεση και επίπεδο ασφαλείας τέτοιο, που να του επιτρέπονται οι κοντινές εξορμήσεις με την παρέα. Με τα σημερινά δεδομένα, η κατηγορία που τα καταφέρνει καλά σε όλα αυτά, είναι αυτή των μικρών. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως, τα μικρά κατέχουν πλέον την μερίδα του λέοντος στην αγορά. Τα μικρά δεν στερούνται ανέσεων και εξοπλισμού, είναι ασφαλή, έχουν σπιρτόζους κινητήρες, έχουν δεδομένη ευελιξία, αλλά και trendy εμφάνιση που «φρεσκάρει» τις καθημερινές μετακινήσεις. Alfa Romeo ΜiTo 1,4 ΜultiAir 135 PS (16.300 ευρώ) και Renault Clio 0,9 Tce (13.050 ευρώ) δηλώνουν έτοιμα να κερδίσουν την εκτίμηση του σύγχρονου trendy αγοραστή.
200 διαθέσιμα στοιχεία για ALFA ROMEO  MITO(τεχνικά χαρακτηριστικά - εξοπλισμός - μετρήσεις - εγγυήσεις...)
200 διαθέσιμα στοιχεία για RENAULT  CLIO(τεχνικά χαρακτηριστικά - εξοπλισμός - μετρήσεις - εγγυήσεις...)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr