Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πόσο καλά είναι ως μεταχειρισμένα τα προηγούμενα Kia Sportage και Nissan Qashqai;

8.914 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2024)
Πόσο καλά είναι ως μεταχειρισμένα τα προηγούμενα Kia Sportage και Nissan Qashqai;
2 Φωτογραφίες »

Ξεκινώντας από τον παράγοντα της αξιοπιστίας, τόσο το Kia Sportage όσο και το Nissan Qashqai είναι απροβλημάτιστα, μιας και δεν υπάρχουν αναφορές για σημαντικές ζημιές και εκτεταμένες βλάβες. Αυτό ισχύει τόσο για τα μηχανικά μέρη, όσο και για το ηλεκτρολογικό σύστημα και το infotainment των μοντέλων.


Όσον αφορά στις φθορές, στην περίπτωση του Nissan Qashqai ενδέχεται να είναι «κουρασμένη» η ανάρτηση και τα φρένα του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό, αμφότερα τα μοντέλα διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση, αφού δεν υπάρχουν ορατά σημάδια φθοράς. Οι επενδύσεις δεν γρατζουνίζονται εύκολα, ενώ οι ταπετσαρίες καθώς και το αφρώδες υλικό των καθισμάτων είναι όπως θα έπρεπε. Αντίστοιχα, οι διακόπτες στο τιμόνι αλλά και στο ταμπλό των αυτοκινήτων δεν έχουν ξεβάψει από τη χρήση.



Ο χώρος για τα γόνατα των πίσω επιβατών είναι ίδιος μεταξύ του Kia Sportage και του Nissan Qashqai. Ο «αέρας» για τα κεφάλια τους είναι κατά 1,5 εκατοστό μεγαλύτερος στο Sportage, κάτι που το κάνει ακόμα πιο φιλικό στους ψηλούς ενήλικες, ενώ το Qashqai έχει κατά 7,5 εκατοστά φαρδύτερο πίσω κάθισμα. Στον τομέα του πορτ-μπαγκάζ, το Kia έχει ξεκάθαρο προβάδισμα με 61 παραπάνω λίτρα διαθέσιμα.

Εδώ θα διαβάσετε τα σχόλια που κάνουν οι ιδιοκτήτες των εταιρειών στο Auto Check του AutoTriti.

Σελίδα 1Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Kia Sportage VS Nissan Qashqai
Σελίδα 2Kia Sportage 2015-2021: Έχουν τιμές από 15.000 μέχρι 27.000 ευρώ
Σελίδα 3Nissan Qashqai 2013-2021: Οι τιμές μεταχειρισμένων κυμαίνονται μεταξύ 14.000 και 30.000 ευρώ
Σελίδα 4Πόσο καλά είναι ως μεταχειρισμένα τα προηγούμενα Kia Sportage και Nissan Qashqai;
Autotriti.gr
CADDY NEW EDITION