Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Συνελήφθησαν 3 μέλη εγκληματικής ομάδας που λήστευαν ATM και αυτοκίνητα

1.088 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2024)
Συνελήφθησαν 3 μέλη εγκληματικής ομάδας που λήστευαν ATM και αυτοκίνητα

- Οι συλληφθέντες στόχευαν ATM στην επαρχία
- Οι δράστες έχουν συνδεθεί με κλοπή αυτοκινήτου στη Μεταμόρφωση και απόπειρα διάρρηξης σε ΑΤΜ στην Κυλλήνη Ηλείας
- Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σειρά εγκλημάτων

Οι συλληφθέντες στόχευαν ATM στην επαρχία

Στα πλαίσια αστυνομικής επιχείρησης  σε διάφορες περιοχές της Αττικής τη Τρίτη 1/10/24 έγιναν τρείς συλλήψεις μελών (27χρονος αλλοδαπός και -2- ημεδαποί, ηλικίας 26 και 33 ετών) εγκληματικής ομάδας από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η ομάδα αυτή, αφαιρούσε οχήματα και στοχοποιούσε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ), σε περιοχές της επαρχίας.

Οι δράστες έχουν συνδεθεί με κλοπή αυτοκινήτου στη Μεταμόρφωση και απόπειρα διάρρηξης σε ΑΤΜ στην Κυλλήνη Ηλείας

Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω υπηρεσίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών προέκυψε το συμπέρασμα ότι η ομάδα είχε διαρκή δράση, ενώ συνδέεται με τη κλοπή αυτοκινήτου στη Μεταμόρφωση Αττικής και απόπειρα διάρρηξης σε ΑΤΜ στην Κυλλήνη Ηλείας. Μάλιστα η ομάδα φαίνεται να είχε ιεραρχική δομή και διακριτούς ρόλους μεταξύ των μελών της, με τον 27χρονο ο οποίος συνελήφθη να είναι αυτός που σχεδίαζε τη δράση της ομάδας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σειρά εγκλημάτων

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πλαστογραφία, απείθεια και παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Mercedes
20YEARS BEST SELLERS