ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η «αντεπίθεση» της Caterham θα ξεκινήσει με μια ειδικά διαμορφωμένη έκδοση του Renault Alpine (φωτογραφία) και θα συνεχιστεί με ακόμη 2 νέα μοντέλα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η «αντεπίθεση» της Caterham θα ξεκινήσει με μια ειδικά διαμορφωμένη έκδοση του Renault Alpine (φωτογραφία) και θα συνεχιστεί με ακόμη 2 νέα μοντέλα.

Συνεργασία Caterham-Renault για νέα μοντέλα

2.021 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2013)

O ιδιοκτήτης της Caterham, Τόνι Φερνάντες, επιβεβαίωσε την επέκταση της γκάμας της με νέα μοντέλα, μεταξύ αυτών και με μια ειδικά τροποποιημένη έκδοση του Renault Alpine.

Η «αντεπίθεση» της Caterham θα ξεκινήσει με μια ειδικά διαμορφωμένη έκδοση του Renault Alpine, η οποία θα παρουσιαστεί ως πρωτότυπο την επόμενη χρονιά και όταν βγει στην παραγωγή (λογικά το 2016), τότε η βρετανική εταιρεία θα προχωρήσει στο λανσάρισμα κι άλλων μοντέλων, έτσι ώστε να αποκτήσει παγκόσμια χροιά.
Τα νέα μοντέλα που πρόκειται να λανσάρει η Caterham αφορούν σε ένα crossover το οποίο θα ήθελαν να αποτελέσει κάτι σαν αντίπαλον δέος του Range Rover Evoque, καθώς και ένα μικρότερο σε διαστάσεις, το οποίο θα δώσει σημαντική ώθηση στις πωλήσεις της. Τα δύο νέα μοντέλα θα «πατάνε» σε πλατφόρμες της Renault και θα προορίζονται κυρίως για την Ασιατική αγορά.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η Caterham εκδοχή του Renault Alpine, θα κινείται με έναν 1600άρη turbo κινητήρα, απόδοσης 300 ίππων, ενώ είναι πιθανό να εφοδιάζεται και με το σύστημα KERS (Kinetic Energy Recovery System), τοι οποίο προέρχεται από την Φόρμουλα 1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Leasing
Leasing