Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πληροφορίες λένε ότι δεν υπάρχουν ακόμη μακροπρόθεσμα σχέδια.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πληροφορίες λένε ότι δεν υπάρχουν ακόμη μακροπρόθεσμα σχέδια.

Συνεργασία για Pajero & Patrol

4.400 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2017)

Νissan και Μitsubishi θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τα δύο αυτά μοντέλα. Δείτε τα οφέλη της συνεργασίας τους.

Πέρυσι, η Νissan εξαγόρασε την Mitsubishi και την έσωσε από την καταστροφή. Από τότε, τα στελέχη της Nissan δηλώνουν ότι η ανταλλαγή τεχνολογίας είναι ο μόνος τρόπος για τη μια εταιρία να επανακάμψει και για την άλλη να κρατήσει το κόστος κατασκευής χαμηλά.

Το Patrol Y62 γενιάς, ή αλλιώς Armada από την άλλη βγήκε το 2010.

Το Patrol Y62 γενιάς, ή αλλιώς Armada από την άλλη βγήκε το 2010.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Nissan είναι πολύ σοβαρή όταν δηλώνει ότι θέλει την Mitsubishi δυνατή πίσω στο παιχνίδι. Για το σκοπό αυτό, ο Carlos Ghosn θα παραιτηθεί από τη Nissan για να αναλάβει νέες ευθύνες στην Mitsubishi Motors.
Μαζί του και ο Trevor Mann, ο οποίος διορίστηκε και αυτός εκεί σε άλλο πόστο. Μιλώντας σε διεθνείς πηγές ο Mann δήλωσε για το μελλοντικό Pajero: «Ένα από τα πράγματα που πρέπει να κοιτάξουμε είναι ποια είναι τα οφέλη που θα μπορούσαμε να έχουμε αν διατηρήσουμε αυτό το προϊόν και συνεργαστούμε παράλληλα με την Nissan.»

Σύμφωνα με πηγές στο περιβάλλον των δυο εταιριών, η μόνη λύση για το Pajero και το Patrol είναι να παραχθούν μέσα από συνεργασία για να μειωθεί σημαντικά το κόστος. Ο Mann υπογράμμισε ότι η αυξανόμενη πίεση όσον αφορά τη συμμόρφωση στα όρια του CO2 έπεισε τα δύο μέρη ότι η παραγωγή υβριδικών μοντέλων  δεν αποτελεί μόνο μια επιλογή για το μέλλον, αλλά μια αναγκαιότητα.
 
Πληροφορίες λενε ότι, δεν υπάρχουν ακόμη μακροπρόθεσμα σχέδια αλλά η Nissan και η θυγατρική της θα πρέπει να φτιάξουν τα σχέδια τους μέχρι το τέλος του Μαρτίου 2017. Ένα χρονοδιάγραμμα για τις επικείμενες 4x4 δίδυμα δεν έχει προβλεφθεί, αλλά η αλήθεια είναι, τόσο το Pajero οσο και το Patrol θέλουν αντικατάσταση. Το Pajero, όπως το γνωρίζουμε σήμερα, για παράδειγμα, βγήκε στην αγορά στην Ιαπωνία το 1999. Το Patrol Y62 γενιάς, ή αλλιώς Armada από την άλλη βγήκε το 2010.

Πώς κρίνετε εσείς την στρατηγική της Nissan για τα δύο μοντέλα;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
LEASING PICK UPS