Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Το Audi e-tron S Sportback.

Σύντομα στην αγορά τα Audi e-tron S & e-tron S Sportback

2.633 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2020)

Τα Audi e-tron S & e-tron S Sportback είναι τα πρώτα αυτοκίνητα παραγωγής που εξοπλίζονται με τρία ηλεκτρικά μοτέρ. Δείτε τις τιμές τους στην Γερμανία.


Αυτό το φθινόπωρο θα γίνει το εμπορικό λανσάρισμα των νέων Audi  e-tron S και e-tron S Sportback, όπως ανακοίνωσε η ίδια η φίρμα. Αξίζει να σημειώσουμε πως η S έκδοση υψηλών επιδόσεων του e-tron γίνεται το πρώτο αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής που εξοπλίζεται με τρία ηλεκτρικά μοτέρ, με τα δύο από αυτά να είναι εγκατεστημένα στον πίσω άξονα και το άλλο στον μπροστά. Κατά τη διάρκεια της κανονικής οδήγησης τα πίσω μοτέρ είναι αυτά που λειτουργούν, ενώ το μπροστά μπαίνει στην εξίσωση όταν θα χρειαστεί επιπλέον ισχύς ή όταν οι πίσω τροχοί έχουν απώλεια πρόσφυσης.

Τo Audi e-tron S.

Τo Audi e-tron S.


Αμφότερα τα δύο μοντέλα στην S έκδοση προσφέρουν ισχύ 503 ίππων και 973 Nm ροπής για μέχρι και 8 δευτερόλεπτα σε λειτουργία Boost, ενώ σε νορμάλ λειτουργία η ισχύς σταθεροποιείται στα 435 άλογα και 808 Nm ροπής. Η Audi αναφέρει πως μπορούν να φτάσουν από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 210 χλμ./ώρα. Οι ηλεκτροκινητήρες αντλούν ενέργεια από μία μπαταρία των 95 kWh, με τα 86.5 kWh να είναι διαθέσιμα για χρήση. Αυτό εξασφαλίζει αυτονομία 359 χιλιομέτρων στο e-tron S και 363 χιλιομέτρων στο e-tron S Sportback σύμφωνα με τον WLTP.

Για τη μεγαλύτερη άνεση οδήγησης τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με προσαρμοζόμενη αερανάρτηση, η οποία ανάλογα με το οδηγικό προφίλ (Comfort, Auto, Dynamic, Efficiency, Individual, Allroad και Offroad) έχει τη δυνατότητα να αλλάζει την απόσταση από το έδαφος έως και 76 χιλιοστά.

Οι τιμές του μοντέλου στην Γερμανία ξεκινούν από 92.435 ευρώ για την e-tron S και από 93.628 ευρώ για την e-tron S Sportback έκδοση.
 

FORD
Autotriti.gr