2 φωτογραφίες »

5. Nissan Qashqai

Nissan Qashqai - Skoda Karoq

77.458 Επισκέψεις στο άρθρο

5. Nissan Qashqai
To Nissan Qashqai είναι το best seller μοντέλο της κατηγορίας και στην ουσία το μοντέλο που άνοιξε το δρόμο στα υπόλοιπα SUV. Για να το καταφέρει λοιπόν αυτό ανάμεσα στα πλεονεκτήματα του ήταν και είναι η ανταγωνιστική τιμή του, η οποία αυτή τη στιγμή είναι 20.450 ευρώ στο εξοπλιστικό επίπεδο Energy, που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, με μοναδική έλλειψη την οθόνη αφής. Πρόκειται μάλιστα για μια σχετικά ισχυρή έκδοση των 140 ίππων από τον τούρμπο 1.300άρη DIG-T κινητήρα, η οποία διακρίνεται για τις πολύ καλές επιδόσεις τις: 60-100 χλμ./ώρα σε 6,9 δλ. με 4η και 80-120 χλμ./ώρα σε 10,2 δλ. με 5η.

Πέραν των επιδόσεων το ιαπωνικό ξεχωρίζει για τους εξαιρετικούς χώρους που προσφέρει, την άνεση στο δρόμο, με το πολύ στιβαρό και ασφαλές πάτημα, καθώς και την υψηλή ποιότητα κύλισης, χάρη στην πολύ καλή ηχομόνωση. 

4. Skoda Karoq
Επόμενο μοντέλο στη λίστα μας το Skoda Karoq, το οποίο μάλιστα είναι και το πρώτο που «σπάει» το ψυχολογικό όριο των 20 χιλιάδων ευρώ, έστω και για 100 ευρώ. Πρόκειται για την έκδοση με τον 1,0 λτ. τούρμπο βενζινοκινητήρα TSI σε απόδοση 110 ίππων, ο οποίος μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του, ωστόσο τα καταφέρνει μια χαρά στην οικονομία, αφού δύσκολα ξεπερνά τα 7,4 λτ./100 χλμ. σε νορμάλ καθημερινές συνθήκες οδήγησης.

Γενικότερα το Karoq πληροί τα στάνταρ ενός οικογενειακού αυτοκινήτου, όντας πολύ ευρύχωρο, σταθερό και ασφαλές στο δρόμο, ενώ εξοπλιστικά η βασική του έκδοση είναι υπερπλήρης περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων οθόνη αφής, ηλεκτρικό χειρόφρενο και LED φώτα μέρας.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE VS GOODYEAR
test center