Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τα 5 φθηνότερα μικρά που μπορείς να αγοράσεις
4 Φωτογραφίες »

Τα 5 φθηνότερα μικρά που μπορείς να αγοράσεις

49.481 Επισκέψεις στο άρθρο

- Το πιο φθηνό είναι το Mitsubishi Space Star, από 15.010 ευρώ
- SEAT Ibiza με τιμή κάτω από 16 χιλιάρικα
- Mazda2 & Citroen C3 στα 17 χιλιάρικα
- Προσιτό μεν, ακριβό δε το Suzuki Swift γιατί φέρνει σε μίνι

Το πιο φθηνό είναι το Mitsubishi Space Star με τιμή από 15.010 ευρώ

Θέλεις να αγοράσεις καινούριο αυτοκίνητο, αλλά να μην πληρώσεις μια περιουσία; Αν νομίζεις πως δεν γίνεται κάνεις λάθος, γιατί ακόμα και τώρα υπάρχουν κάποια σε προσιτή τιμή, έτσι ώστε να μπορέσεις να γευτείς την χαρά του καινούριου. Ας δούμε λοιπόν τα φθηνότερα μικρά μοντέλα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Το πιο προσιτό μικρό μοντέλο αυτή τη στιγμή είναι το Mitsubishi Space Star με τιμή από 15.010 ευρώ. Η τιμή αφορά στη βασική έκδοση Entry με τον 1.200άρη κινητήρα απόδοσης 71 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο. Προσφέροντας ευελιξία και άνεση στην πόλη, και όντας οικονομικό στην κατανάλωση, το Mitsubishi Space Star δεν εντυπωσιάζει, αλλά αποτελεί μία τίμια επιλογή για την κατηγορία. 

SEAT Ibiza με τιμή κάτω από 16 χιλιάρικα

Σε πολύ καλή τιμή συναντάμε το μικρό ισπανικό SEAT Ibiza, από 15.990 ευρώ, στη βασική έκδοση με τον 1.000άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα 80 ίππων. Το Ibiza ξεχωρίζει για την ποιότητα κατασκευής, τους χώρους για επιβάτες και αποσκευές και την ευχάριστη οδική συμπεριφορά του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη γκάμα του θα συναντήσουμε και το πιο οικονομικό τούρμπο μικρό της αγοράς (1,0 TSI 95 PS) με κόστος από 18.190 ευρώ.
 

Mazda2 & Citroen C3 στα 17 χιλιάρικα

Η βασική του Citroen C3, ξεκινά από τα 15.900 ευρώ με τον ατμοσφαιρικό 1.200άρη κινητήρα των 83 ίππων. To γαλλικό μικρό χαρακτηρίζεται από τον νεανικό χαρακτήρα του, με την ξεχωριστή σχεδίαση μέσα-έξω, το άνετο οδηγικό του προφίλ χάρη στην εξαιρετική ανάρτηση και τον οικονομικό του κινητήρα, ενώ οι χώροι του θυμίζουν... μικρομεσαίο, καθιστώντας το από τα πιο άνετα της κατηγορίας.

Το Mazda 2, η πρόταση της ιαπωνικής μάρκας στη μικρή κατηγορία ξεκινάει από τα 17.140 ευρώ στην πλήρη έκδοση Centre-Line με τον 1.500άρη κινητήρα των 75 ίππων που συνεργάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο. Είναι μια πιο ψαγμένη επιλογή στην κατηγορία των μικρών και μπορεί να ανταποκριθεί πολύ καλά σε αυτά που ζητάμε από ένα αυτοκίνητο πόλης. Οικονομικό, πολιτισμένο και με μια εξαιρετική ποιοτικά στην καμπίνα. Πάντως με λίγα ευρώ παραπάνω, από 17.570 ευρώ είναι διαθέσιμη η ήπια υβριδική του έκδοση με απόδοση 90 ίππους, η οποία συνολικά είναι πιο ενδιαφέρουσα.

Προσιτό μεν αλλά φέρνει σε μίνι το Swift

Από 16.580 ευρώ διατίθεται στην Ελλάδα το ήπια υβριδικό Suzuki Swift με το 1.200άρι μοτέρ των 83 ίππων. Το Suzuki Swift δεν είναι το «τυπικό» μικρό μοντέλο που έχουμε συνηθίσει, κυρίως λόγω των πολύ compact διαστάσεών του καθώς με μήκος 3,85μ. θα λέγαμε ότι περισσότερο φλερτάρει με την κατηγορία των μίνι, όπως και η εν γένει κατασκευή και οδική συμπεριφορά θυμίζουν περισσότερο μίνι. Και σε αυτή την τιμή υπάρχουν και κάποια mini μοντέλα που μπορούν να σταθούν δίπλα ως εναλλακτική. Σε κάθε περίπτωση το σύνολο είναι αρκετά σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου. 

TI YOKOHAMA AGORAZO
Fia