Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To Zion
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Zion

Τα SPA Cubicle και Zion που ακολουθούν το Chaos

6.475 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2021)

Το Chaos δεν είναι το μοναδικό αυτοκίνητο πάνω στο οποίο εργάζεται η Spyros Panopoulos Automotive, καθώς στο πλαίσιο της παρουσίασης του πρώτου «ultracar» παγκοσμίως η ελληνική εταιρεία αποκάλυψε ακόμα δύο μοντέλα τα Cubicle και Zion!

Το πρώτο ultracar του κόσμου ήρθε και επίσημα στη ζωή και μάλιστα από ελληνικά χέρια, όπως αυτά των ανθρώπων της Spyros Panopoulos Automotive (SPA) κάνοντας ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό. Ωστόσο το Chaos δεν ήταν το μοναδικό μοντέλο που μας σύστησε η ελληνική φίρμα, η οποία κυκλοφόρησε επίσης με τη μορφή σχεδίου δύο ακόμα αυτοκίνητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Ηλεκτρικό το Cubicle

Ο λόγος για το αμιγώς ηλεκτρικό Cubicle και το υδρογονοκίνητο Zion. Λίγα στοιχεία έχουν γίνει γνωστά για τα μοντέλα. Το Cubicle είναι ένα διθέσιο ηλεκτρικό όχημα που αναμένεται να έχει ισχύ έως και 220 ίππους. Συγκεκριμένες πληροφορίες δεν υπάρχουν μέχρι αυτή τη στιγμή αλλά όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες οι φωτογραφίες δείχνουν ένα φουτουριστικό μίνι ηλεκτρικό όχημα με δύο θέσεις επιβατών. Το μεγαλύτερο μέρος του φαίνεται να είναι από γυαλί προσφέροντας έτσι θέα 360 μοιρών, ενώ έχει κλειστές ζάντες και μικρό αεροδυναμικό διαχύτη στο πίσω μέρος και λεπτά φωτιστικά σώματα.
 

Μέχρι 1.750 ίππους το υδρογονοκίνητο Zion

Το Zion είναι το πιο ενδιαφέρον από τα δύο, καθώς είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο πέντε θέσεων που διαθέτει κομψό στυλ. Η εταιρεία λέει ότι το μοντέλο θα κινείται σε τροχούς 22 ιντσών και θα έχει μήκος 5.030 χιλιοστά, πλάτος 2.040 χιλιοστά και ύψος 1.345 χιλιοστά με μεταξόνιο που εκτείνεται στα 2.298 χιλιοστά. Σε ότι αφορά τα στοιχεία απόδοσης η εταιρεία αναφέρει πως το Zion θα έχει ισχύ από 680 έως 1.750 ίππους που θα του επιτρέπουν να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα μεταξύ 1,8 και 3,5 δευτερολέπτων.
 
Κλείνοντας να σημειώσουμε πως δεν ανακοινώθηκε κάποιο χρονοδιάγραμμα μέσα στο οποίο θα μπορούσαν τα μοντέλα να εμφανιστούν οπότε παραμένουμε σε αναμονή!

Δύο ακόμα αυτοκίνητα σχεδιάζει η Spyros Panopoulos Automotive.
-Το μικρό ηλεκτρικό Cubicle με ισχύ έως και 220 ίππους
-Το υδρογονοκίνητο Zion με έως και 1.750 ίππους.
Ποια η γνώμη σας για τα μοντέλα της ελληνικής εταιρείας;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
PEUGEOT