ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το ηλεκτροκίνητο Tesla Model X του Καθηγητή X είναι η σωστή επιλογή, λόγω της υψηλής τεχνολογίας, με την οποία εξοπλίζεται.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ηλεκτροκίνητο Tesla Model X του Καθηγητή X είναι η σωστή επιλογή, λόγω της υψηλής τεχνολογίας, με την οποία εξοπλίζεται.

Τα αυτοκίνητα των X-Men

3.394 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2016)

Δείτε επτά αυτοκίνητα, από supercars μέχρι SUV, μεταμορφωμένα ώστε να ταιριάζουν στον… χαρακτήρα των X-Men. Ποιο είναι το αγαπημένο σας;

Για να γιορτάσει τον ερχομό της νέας ταινίας «X-Men: Apocalypse», η NeoMam Studios σε συνεργασία με τον σχεδιαστικό οίκο «WhoCanFixMyCar», έδωσαν στην δημοσιότητα μια λίστα από τα αυτοκίνητα που ταιριάζουν γάντι στον κάθε υπερήρωα ξεχωριστά.
  
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, έχοντας επιλέξει για τον καθηγητή Χ ή αλλιώς Charles Xavier ένα ηλεκτροκίνητο Tesla Model X, για τον Magneto μια BMW M6 Coupe, για την Mystique μια BMW i8, για τον Κύκλωπα μια Shelby Mustang GT350R, για τον Wolverine ένα Toyota Hilux του 1988, για τον Jean Grey ένα Volvo XC90 και τέλος, για τον Apocalypse ένα «θηριώδες» Mercedes AMG 63 6x6.
Όπως θα δείτε στις εικόνες τα αυτοκίνητα έχουν δεχτεί τις απαραίτητες σχεδιαστικές αλλαγές, ανάλογα με τις ικανότητες και τις ιδιότητες του κάθε μεταλλαγμένου χαρακτήρα. Πως σας φαίνεται το αποτέλεσμα;

To Toyota Hilux του 1998 επέλεξαν για τον  «παλιομοδίτη» Wolverine με τα χαρακτηριστικά αδαμάντινα νύχια να βρίσκονται στο εμπρός μέρος του pick-up.

To Toyota Hilux του 1998 επέλεξαν για τον «παλιομοδίτη» Wolverine με τα χαρακτηριστικά αδαμάντινα νύχια να βρίσκονται στο εμπρός μέρος του pick-up.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Leasing
Leasing