Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tα δύο νέα Bugatti teaser

2.019 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2019)

Πολλά είναι τα μυστικά που κρατάει η μάρκα σχετικά με το υπερ-αυτοκίνητο που ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην Γενεύη.

Δύο νέα teaser για το επερχόμενο υπεραυτοκίνητο που ετοιμάζεται να λανσάρει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης αποκάλυψε η Bugatti, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο πως πρόκειται για ένα «μυστικό project» που λέγεται πως θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με την Bugatti 57 SC Atlantic.

Το πρώτο teaser δίνει μια πρώτη γεύση για το πως θα μοιάζει το πίσω μέρος του μοντέλου με την παράσταση να κλέβει η μονή κόκκινη γραμμή LED που θα ενώνει πιθανότατα τα δύο φωτιστικά σώματα. Όσον αφορά το δεύτερο video, αυτό μας αποκαλύπτει πως θα μοιάζει το καπό και η οροφή του, χωρίς ωστόσο να μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.
 
Κατά πάσα πιθανότητα το επερχόμενο μοντέλο θα βασίζεται πάνω στην Chiron ή την Divo και δεν θα πρόκειται για κάτι που έχει κατασκευαστεί από την αρχή. Η ισχύς θα πηγάζει από τον 8,0 λίτρων W16 κινητήρα και η απόδοση του θα ξεπερνά τα 1.500 άλογα.

Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr, το οποίο από τις 5 Μάρτη θα βρίσκεται στην πόλη της Ελβετίας, όπου μεταξύ άλλων θα σας μεταφέρει και με Live ανταποκρίσεις ό,τι συμβαίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου.

Δείτε τα teaser.
 

 

Hyundai
Citroen