Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

To σπορ RDX.

Το NSX του 2020.

To NSX GT3 Evo.

To αγωνιστικό μοντέλο.

To πρωτότυπο του Type S.

Τα μοντέλα της Honda στη SEMA

1.870 Επισκέψεις στο άρθρο (5/11/2019)

Ένα σπορ RDX και τρία NSX θα παρουσιάσει στην SEMA η Honda, με τα τέσσερα μοντέλα φυσικά να φέρουν το λογότυπο της Acura, όπως λέγεται η μάρκα στις ΗΠΑ.

Ξεκινώντας από το σπορ RDX, το SUV θα δώσει το παρών όντας εξοπλισμένο από διάφορα εξαρτήματα τα οποία κατασκευάζονται κυρίως από πλαστικό ενισχυμένο με ίνες άνθρακα και έχουν ως αποστολή να δώσουν μία πιο δυναμική εμφάνιση στο ιαπωνικό μοντέλο. Μεταξύ αυτών των εξαρτημάτων βρίσκονται τα καπάκια των καθρεπτών και ο πίσω αεροδυναμικός διαχύτης. Το αυτοκίνητο περιμετρικά διαθέτει επίσης πολλά ανθρακονημάτινα στοιχεία, ωστόσο οι τροποποιήσεις δεν σταματούν εκεί.
 
Το RDX έχει επίσης εξοπλιστεί με μια σειρά γνήσιων αξεσουάρ Acura. Αυτά μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ζάντες 20 ιντσών, ράγες οροφής και μία μπαγκαζιέρα.
 
Εκτός από το RDX, η Acura θα εμφανίσει και τρία NSX. Το παλαιότερο είναι ένα μοντέλο πρώτης γενιάς που μετατράπηκε σε αγωνιστικό μοντέλο. Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής καριέρας του, το μοντέλο κέρδισε 14 αγώνες RealTime, ενώ βρέθηκε στο βάθρο 26 φορές. Μιλώντας για αγωνιστικά αυτοκίνητα, η Acura θα παρουσιάσει ένα NSX GT3 Evo. Το εν λόγω αυτοκίνητο είναι έντονα επηρεασμένο από το οδικό μοντέλο και εξοπλίζεται με τον V6 twin-turbo 3,5 λίτρων κινητήρα. Ωστόσο έχει λάβει μία μεγάλη σειρά τροποποιήσεων που έχουν φέρει την τιμή απόκτησης στα 465.000 ευρώ.
 
Το τρίτο και τελευταίο NSX είναι το μοντέλο του 2020 που παρουσιάστηκε κατά την εβδομάδα του Monterey Car, βαμμένο σε κίτρινο χρώμα, ενώ τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο είναι τo πρωτότυπο του Type S. Το sedan διαθέτει επιθετικό εξωτερικό αμάξωμα, τη μάσκα Diamond Pentagon και προβολείς JewelEye LED.      

Mercedes
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS