Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η κόντρα στην εθνική οδό κατέληξε στη σύλληψη των οδηγών και στην κατάσχεση των supercars που οδηγούσαν.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η κόντρα στην εθνική οδό κατέληξε στη σύλληψη των οδηγών και στην κατάσχεση των supercars που οδηγούσαν.

Τα «στήσανε» στην εθνική

3.497 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2017)

Τρεις φίλοι στην Αγγλία νοίκιασαν από ένα supercar ο καθένας και επειδή θα τα είχαν μόνο για 24 ώρες είπαν να τα απολαύσουν λίγο παραπάνω. Μόνο που αυτό επέλεξαν να το κάνουν στην εθνική οδό κάτι που οδήγησε στη σύλληψή τους από τις Βρετανικές αρχές.

Τρεις είχαν να πάνε σε ένα γάμο. Είπαν, όμως, μια έτσι κι αλλιώς χαρούμενη μέρα, να την κάνουν ακόμα πιο χαρούμενη. Τι έκαναν, λοιπόν; Πήγαν και νοίκιασαν από ένα supercar ο καθένας. Ο ένας πήρε μια McLaren 570S, ο δεύτερος μια Lamborghini Aventador και ο τρίτος μια Ferrari 458.

Η συνολική αξία των Supercarrs ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Η συνολική αξία των Supercarrs ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Πρόκειται για τρία καταπληκτικά αυτοκίνητα, με μπόλικη διαθέσιμη ιπποδύναμη, που κάνουν το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 3.5 δλ. και έχουν τελική πάνω από 320 χλμ. Βγήκαν στην εθνική για να πάνε στον γάμο και είπαν να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν. ¶λλωστε θα τα είχαν μόνο για 24 ώρες οπότε είπαν να τα χαρούν όσο περισσότερο μπορούσαν.
 
Ενώ ήταν στον αυτοκινητόδρομο στάθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο, φρέναραν σταδιακά μέχρι να σταματήσουν και στη συνέχεια πάτησαν τέρμα γκάζι στήνοντας μια κανονική κόντρα.Βέβαια όλο αυτό δεν άρεσε στους υπόλοιπους οδηγούς οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Εκείνη χρησιμοποίησε τις κάμερες για να επιβεβαιώσει το συμβάν και στην πορεία, όταν οι εν λόγω φίλοι πήγαν να βγουν σε κάποια έξοδο για να πάνε στο γάμο, τους σταμάτησαν και τους κατάσχεσαν τα αυτοκίνητα ενώ κατηγορήθηκαν και για επικίνδυνη οδήγηση.
 
Η ποινή για την επικίνδυνη οδήγηση στην Αγγλία είναι 100 λίρες (117.72 ευρώ) και 3 πόντοι στο point system. Ωστόσο, επειδή κατασχέθηκαν και τα αυτοκίνητα, η αστυνομία ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να τους τιμωρήσει πιο βαριά και να μη μείνει σε ένα πρόστιμο και λίγους πόντους στο δίπλωμα.
 
Οι αντιδράσεις του κόσμου στα social media ήταν ανάμεικτες καθώς κάποιοι επαινούσαν την αστυνομία ενώ άλλοι έλεγαν ότι το κράτος συμπεριφέρεται ως νταντά. Μάλιστα, κάποιος έγραψε το εξής: «το να ανάβεις τα μπλε σου φώτα όταν έχεις χάσει στην κόντρα είναι απλά κλεψιά».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
PEUGEOT