Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tasman: Το αγροτικό της Kia περνάει από... στίβο μάχης

 Σχολιάστε 
6.550 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2024)
Tasman: Το αγροτικό της Kia περνάει από... στίβο μάχης
2 Φωτογραφίες »

- Βίντεο μας δείχνει τις ικανότητες του Kia Tasman.
- Πολλές πιθανότητες να έρθει και στην Ευρώπη το αγροτικό της Kia.
- Κρατάει κρυφή τη σχεδίασή του.
- Αρχικά με κινητήρα diesel ίσως και με βενζίνη.

Βίντεο μας δείχνει τις ικανότητες του Kia Tasman

Η Kia ετοιμάζεται να κάνει μπάσιμο στην κατηγορία των pick-up μέσω του Tasman. Η κορεατική μάρκα επί του παρόντος δοκιμάζει το μοντέλο και μας... βάζει μέσα σε αυτές τις δοκιμές με ένα teaser βίντεο.

Όπως αναφέρει η Kia, το Tasman έχει πραγματοποιήσει πάνω από 18.000 γύρους δοκιμών στα αυστραλιανά εδάφη και συνεχίζει. Το teaser βίντεο που κυκλοφόρησε έχει διάρκεια μόλις 30 δευτερόλεπτα, αλλά η φίρμα υποσχέθηκε πως θα δημοσιεύσει το πλήρες βίντεο στις 22 Ιουλίου.

Πολλές πιθανότητες να έρθει και στην Ευρώπη

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το επερχόμενο Kia Tasman. Αν και η κορεατική μάρκα το αποκαλεί ως παγκόσμιο Pick-up, προς ώρας έχει επιβεβαιώσει πως θα προσφερθεί σίγουρα στις αγορές των Ν. Κορέας, Αυστραλίας, Αφρικής και Μέσης Ανατολής, ενώ εξετάζει την είσοδό του και στην αγορά της Ευρώπης, με τη «Γηραιά Ήπειρο» να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες!

Κρατάει κρυφή τη σχεδίασή του

Το Kia Tasman είναι καλυμμένο με φανταχτερό καμουφλάζ και δεν μας επιτρέπει να δούμε λεπτομερώς τη σχεδίασή του. Σε κάθε περίπτωση η γρίλια έχει ενδιαφέρουσα σχεδίαση, ενώ οι προβολείς έχουν τοποθετηθεί χαμηλότερα απ' ότι σε άλλα Pick-up. Στο πλάι, οι θόλοι των τροχών προεξέχουν σημαντικά από το υπόλοιπο αμάξωμα, ενώ και η καρότσα φαίνεται ευρύχωρη. Επιπλέον, λέγεται πως το Tasman θα βασίζεται σε ένα πλαίσιο τύπου σκάλας και θα πωλείται ως μονοκάμπινο και διπλοκάμπινο.

Αρχικά θα πωληθεί με κινητήρα diesel

Οι τεχνικές προδιαγραφές παραμένουν άγνωστες, αλλά οι πρώτες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει αναφέρουν ότι αρχικά θα πωλείται με κινητήρα turbodiesel. Πιθανότατα θα πρόκειται για ένα τετρακύλινδρο κινητήρα 2,2 λίτρων που εφοδιάζει και το Sorento, που συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Ίσως να υπάρξει και έκδοση βενζίνης, μέσω του V6 κινητήρα 3,5 λίτρων με διπλό τούρμπο, που έχει στην γκάμα του ο Όμιλος Hyundai.

Δείτε το teaser βίντεο
 

Autotriti.gr
OPEL