Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τα teaser της νέας Supra συνεχίζει η Toyota.

Teaser: Η Supra επέστρεψε (+vid)

1.660 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2019)

Τα teaser της νέας Supra συνεχίζει η Toyota, η οποία δημοσίευσε ένα νέο βίντεο το οποίο αξίζει να δείτε, αλλά πιο πολύ να ακούσετε.

Όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο που ακολουθεί στο τέλος του κειμένου, η νέα Supra είναι ελάχιστα ορατή, σε αντίθεση με τον ήχο που προέρχεται από τον κινητήρα της, ο οποίος αντηχεί στην πίστα που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Fuji, που όπως όλα δείχνουν πρόκειται για τη διάσημη πίστα Fuji Speedway.
 
Μπορεί ο όρασή μας να μην ικανοποιείται, ωστόσο αυτό έχει συμβεί λίγες ημέρες νωρίτερα, όταν και σας παρουσιάσαμε τη πρώτη διαρροή του νέου σπορ μοντέλου, το οποίο μπορείτε να ξαναδείτε επιλέγοντας τον σύνδεσμο.
Τέλος πριν δείτε το βίντεο να θυμίσουμε πως η νέα Supra θα εξοπλίζεται πιθανότατα με ένα 4κύλινδρο μηχανικό σύνολο 2,0 λίτρων απόδοσης 265 ίππων, ενώ η επόμενη και πιο ισχυρή επιλογή θα αποτελείται από ένα 6κύλινδρο σύνολο 3,0 λίτρων. Και τα δύο μοτέρ θα συνεργάζονται με το ίδιο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων ενώ, όπως εδώ και καιρό γνωρίζουμε, και οι δύο κινητήρες είναι κατασκευασμένοι από την ΒΜW.
 
Η Supra επέστρεψε…
 

Hyundai
OPEL