Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τeaser του Mazda RX-Vision GT3 Concept

2.011 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2019)

Aυτό είναι το πρώτο σκίτσο για το Mazda RX-Vision GT3 Concept που θα παρουσιαστεί ενόψει του νέου Gran Turismo Sport.

H Lamborghini V12 Vision Gran Turismo δεν ήταν το μόνο αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε για το Gran Turismo Sport αφού η Mazda παρουσίασε και εκείνη το νέο X-Vision GT3 concept. Το ψηφιακό αυτοκίνητο παρουσιάστηκε σε σκίτσο κατά την διάρκεια ενός event στο Μονακό με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα το δούμε ολοκληρωμένο το επόμενο έτος όταν και η εταιρεία που αναπτύσσει το παιχνίδι θα έχει ολοκληρώσει την σχεδίασή του.

Εάν το ψηφιακό αυτό αγωνιστικό αυτοκίνητο φαίνεται πανέμορφό είναι επείδη βασίζεται πάνω στο RX-Vision concept που παρουσιάστηκε πριν από τέσσερα χρόνια στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκυο έχοντας κάτω από το καπό του έναν Sky-Activ-R κινητήρα του οποίου τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έγιναν ποτέ γνωστά. Με τους κινητήρες wankel να κάνουν την επιστροφή τους σε ρόλο range extender στα ηλεκτρικά της Mazda, μένει να διαπιστωθεί ποιο μοτέρ θα βρεθεί στο μηχανοστάσιο του αγωνιστικού.

Το πιθανότερο είναι πως το RX-Vision GT3 στο Gran Turismo δεν θα υιοθετεί τόσο ριζοσπαστική σχεδίαση, αφού πολλά από τα χαρακτηριστικά του αναμένεται να διαφοροποιηθούν για να γίνει το αυτοκίνητο πιο «γήινο». Οι ζάντες δεν θα έχουν τόσο μεγάλες διαστάσεις, οι αεροτομές δεν θα είναι τόσο ακραίες σε σχεδίαση και τα πλαϊνά αεροδυναμικά μέρη δεν θα απέχουν τόσο πολύ από το κυρίως αμάξωμα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το RX-Vision GT3 δεν έχουν γίνει γνωστές με εξαίρεση το γεγονός ότι το αυτοκίνητο θα έχει κατανομή βάρους 48:52. H σχεδίαση του έχει γίνει από τον Ιkuo Maeda, αρχισχεδιαστή της Mazda.
 

Mercedes
VW