Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τελειώνει το Δεκέμβρη η παραγωγή της Mercedes-AMG GT Coupe

Τελειώνει το Δεκέμβρη η παραγωγή της Mercedes-AMG GT Coupe

2.218 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2021)

Στο τέλος της πλησιάζει η AMG GT Coupe, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού η Mercedes θα ολοκληρώσει την παραγωγή του μοντέλο τον προσεχή Δεκέμβρη!

Η Mercedes ετοιμάζεται να αποκαλύψει την ολοκαίνουργια SL, η οποία από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της ως πρωτότυπο συντηρούσε πολλά δημοσιεύματα που ανέφεραν πως θα αποτελέσει την αντικαταστάτρια της AMG GT Coupe, που θα σταματήσει να παράγεται από την premium γερμανική φίρμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Μπαίνει τέλος το Δεκέμβρη

Σήμερα νέα δημοσιεύματα έρχονται για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα παρελθοντικά, υπογραμμίζοντας ότι η παραγωγή του γερμανικού supercar θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο. Μάλιστα γίνεται λόγος πως η Mercedes έχει σταματήσει να δέχεται πλέον παραγγελίες και μέσα στο επόμενο διάστημα που απομένει για το τέλος του έτους θα κατασκευάσει τις μονάδες που ήδη έχουν παραγγελθεί από πελάτες, όντας οι τελευταίες.
 

Έρχεται κουπέ μοντέλο δίπλα στην SL roadster

Από τη στιγμή που αναμένουμε τη νέα SL roadster, ένα ερώτημα που προκύπτει είναι εάν θα υπάρξει άλλο κουπέ μοντέλο. Αν και η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ενημέρωση σχετικά με αυτό, η φημολογία αναφέρει πως θα υπάρξει, αποτελώντας έτσι μία ακόμα εναλλακτική για αυτούς που δε θα προτιμήσουν την κάμπριο SL.
 
Τώρα σε ότι αφορά το χρόνο που εν λόγω αυτοκίνητο μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, αυτό υπολογίζεται από το δεύτερο εξάμηνο του 2023 και έπειτα. Φυσικά πολύ νωρίτερα θα έχουμε δει επίσημα την νέα Mercedes SL που θα ντεμπουτάρει μέχρι το τέλος του έτους!

Αποχαιρετά!
- Τον προσεχή Δεκέμβρη η Mercedes θα ολοκληρώσει την παραγωγή της AMG GT Coupe.
- Δημοσιεύματα αναφέρουν πως έρχεται νέο κουπέ μοντέλο διπλά στην καινούργια SL Roadster.
Πρέπει να φέρει αντικαταστάτη του μοντέλου η Mercedes ή όχι;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ford
Autotriti.gr