Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Oι πρώτες φήμες για το «κόψιμο» του S2000 είχαν κάνει την εμφάνιση τους ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο.

Xωρίς διάδοχο το S2000

2.974 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2018)

Δεν είναι πολλές οι πιθανότητες να δούμε κάποιο διάδοχο του S2000 από την Honda, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της ιαπωνικής μάρκας στον Καναδά. Γιατί όμως;

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους φίλους της Ηοnda και συγκεκριμένα του S2000 καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μάρκα έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει σε κάποιο διάδοχο.

Σε δηλώσεις του, ο Ηayato Mori, υψηλόβαθμο στέλεχος της Ηonda στον Καναδά ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει νέο S2000 παρά το γεγονός  ότι η μάρκα θεωρεί ότι το S2000 ήταν από τα πιο επιτυχημένα roadster παραγωγής σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, υπάρχουν δύο παράγοντες που φαίνεται ότι κάνουν την παραγωγή ενός διαδόχου αρκετά ασύμφορη για τους Ιάπωνες. Αφενός η Honda θεωρεί ότι πρέπει να δώσει την προσοχή της στα crossover μοντέλα που διαρκώς σημειώνουν όλο και περισσότερες πωλήσεις σε αντίθεση με τα roadster που αποφέρουν μικρά οικονομικά οφέλη και αφετέρου η μάρκα πιστεύει ότι  είναι πολυέξοδο να προσφέρουν όλα τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας σε κάποιο roadster.
Oι πρώτες φήμες για το «κόψιμο» του S2000 είχαν κάνει την εμφάνιση τους ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο όταν το αφεντικό της Ηοnda είχε σημειώσει σε δηλώσεις του ότι δεν θα γίνει σύντομα προσπάθεια για κάποιο νέο roadster και ότι θα έπρεπε να υπάρξει μεγάλη ζήτηση για να σκεφτεί η ιαπωνική μάρκα την πιθανότητα να δώσει το πράσινο φως για την κατασκευή ενός τέτοιου μοντέλου.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να δείτε κάποια στιγμή ένα νέο S2000; Είναι σωστή η απόφαση της Ηοnda;
 

FORD
CUSTOM VS MAXUS