Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το νέο λουκ του επόμενου Tesla Model X σύμφωνα με σχεδιαστή

5.016 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2024)
Το νέο λουκ του επόμενου Tesla Model X σύμφωνα με σχεδιαστή
2 Φωτογραφίες »

- Στα σκαριά βρίσκονται τα νέα Model Y και Model X
- Ανεξάρτητος σχεδιαστής έφτιαξε το νέο Model X με έμπνευση από Bentayga
- Σαφή τα κοινά στοιχεία με το Model Y

Στα σκαριά βρίσκονται τα νέα Model Y και Model X

Μετά την ανανέωση του Model 3, είναι λογικό οι φίλοι της Tesla να περιμένουν να δουν τι νέο θα φέρει η Tesla στο Model Y που έρχεται το 2025, αλλά και στο Model X. Σύμφωνα με το Musk πάντως, η αμερικανική εταιρεία είναι απασχολημένη με τις πωλήσεις του Tesla Cybertruck, το οποίο το Μάιο ξεπέρασε σε παραγγελίες τα Ford F-150 Lightning και Rivian R1T μαζί.

Ανεξάρτητος σχεδιαστής έφτιαξε το νέο Model X με έμπνευση από την Bentayga

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι το ίντερνετ είναι διατεθειμένο να περιμένει, αφού ήδη ανεξάρτητοι σχεδιαστές κάνουν σκίτσα για να δείξουν πως μπορεί να μοιάζει το επόμενο Tesla Model X. Πιο συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Theottle, ανέβασε στα social media την δική του ιδέα για το νέο Model X, την οποία βάσισε στη Bentley Bentayga. Ο σχεδιαστής μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, αφού ήθελε να φτιάξει μια έκδοση του Tesla Model X με μεγάλη απόσταση από το έδαφος με αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο το οποίο έφτιαξε, να θυμίζει crossover πιο πολύ από ποτέ.

Σαφή τα κοινά στοιχεία με το Model Y

Παρόλα αυτά το αυτοκίνητο γίνεται αμέσως αναγνωρίσιμο ως Tesla, αφού πέρα από την Bentayga, το σχέδιο του Theottle αντλεί έμπνευση σχεδιαστικά από το Tesla Model Y. Παρά τα crossover στοιχεία με τα οποία έχει εμπλουτίσει το αυτοκίνητο, ο σχεδιαστής κράτησε πολλά χαρακτηριστικά του Model Y.

Mercedes
E-CANTER