Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπετε το πρωτότυπο της Lamborghini estoque.

Ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια της, το τέταρτο στη σειρά σκοπεύει να προσθέσει η Lamborghini.

Τετραθέσιο GT στο πλάνο της Lamborghini

1.623 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2019)

Ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια της, το τέταρτο στη σειρά σκοπεύει να προσθέσει η Lamborghini, πληροφορία η οποία επιβεβαιώθηκε από τον διευθύνων σύμβουλο της ιταλικής μάρκας, Stefano Domenicali.

Μετά το λανσάρισμα του πρώτου SUV της Lamborghini, της Urus, η ιταλική μάρκα προετοιμάζεται για να προσθέσει στη σύνθεσή της ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο το οποίο θα πουλήσει μαζί με τις Huracan και Aventador.
 
Αν και το νέο supercar δεν αναμένεται να κάνει σύντομα την εμφάνισή του, ο ισχυρός άντρας της «Lambo» μιλώντας σε διεθνή μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωσε το γεγονός πως η ιταλική μάρκα εργάζεται στην κατασκευή ενός τετραθέσιου grand tourer. Ωστόσο αυτό θα μπει στη γραμμή παραγωγής μόνο αν σταθεροποιηθούν οι πωλήσεις της. Αν συμβεί κάτι τέτοιο ο ρόλος που θα έχει το αυτοκίνητο όταν θα μπει στις αγορές, θα είναι αρκετά σημαντικός για το μέλλον της μάρκας, καθώς πιστεύεται πως θα βοηθήσει στην άνοδο των ετήσιων πωλήσεων της Lamborghini στις 10.000 μονάδες.
 
«Μπορώ να πω ότι αν είμαστε σε θέση να σταθεροποιήσουμε τους όγκους πωλήσεων μέσα στα επόμενα χρόνια, μπορούμε να διαχειριστούμε ένα τέταρτο μοντέλο. Αλλά δεν είμαστε αρκετά ισχυροί ή σταθεροί για να επενδύσουμε σε ένα τέταρτο μοντέλο αυτή τη στιγμή».
 
Το 2018, η Lamborghini έφτασε σε αριθμό ρεκόρ πουλώντας 5.750 οχήματα, όμως ο Domenicali πιστεύει ότι με τα υπάρχοντα τρία μοντέλα της εταιρίας, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί κοντά στις 8.000 μονάδες, σημειώνοντας «Αυτός, κατά τη γνώμη μου, είναι ο σωστός αριθμός για το χαρτοφυλάκιό μας και για τις αγορές μας. Εάν εισέλθουν νέες αγορές, θα πρέπει να κάνουμε μια προσαρμογή σε αυτό το ποσοστό, αλλά αυτός είναι ο σωστός αριθμός για να είμαστε μια σταθερή επιχείρηση αυτή τη στιγμή».
 
Τέλος σχετικά με το ποιο σύστημα κίνησης θα υιοθετήσει το 2 + 2 grand tourer, οι περισσότερες πιθανότητες δείχνουν προς την κατεύθυνση της ηλεκτροκίνησης ή κάποιου είδους υβριδικού συστήματος.

Hyundai
OPEL