Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Νikita Aksyonov παρουσίασε την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ηλεκτρικό της γερμανικής μάρκας.

Το μοντέλο λέγεται πως θα έχει 600 άλογα ιπποδύναμη.

Θα είναι αυτή η Taycan;

2.228 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2018)

Ανεξάρτητος σχεδιαστής παρουσίασε την δική του εκδοχή για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας.

To πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της Porsche αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες κάτω από το όνομα Taycan, που στην ευρασιατική διάλεκτο σημαίνει «ζωηρό νεαρό άλογο» και στην ουσία επιλέχθηκε σαν φόρος τιμής στο έμβλημα της μάρκας που κοσμεί τα μοντέλα της από το 1952.

Από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Νikita Aksyonov παρουσίασε την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ηλεκτρικό της γερμανικής μάρκας, προσφέροντας ξεχωριστή βαφή, μοναδικές ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες και ένα νέο σετ από ζάντες. Ο ίδιος ο σχεδιαστής αναφέρει ότι εμπνεύστηκε από την 911 Τurbo S και φυσικά από το concept Μission E, προσφέροντας τα ίδια φωτιστικά σώματα, γρίλια αλλά και παραδοσιακούς καθρέπτες που δεν είχαν παρουσία στο αρχικό concept.
 
Στο πίσω μέρος, η Τaycan υιοθετεί ένα πιο επιθετικό στιλ, χάρη στο σπόιλερ, το νέο διαχύτη και τις δύο απολήξεις της εξάτμισης, αν και η τελευταία προσθήκη μας κάνει να αναρωτηθούμε ποια θα είναι η χρησιμότητα τους σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.

Το μοντέλο λέγεται πως θα έχει 600 άλογα ιπποδύναμη, με τα 0-100 χλμ./ώρα να γίνονται σε 3,5 δευτερόλεπτα και ότι θα έχει ηλεκτρική αυτονομία 482 χλμ. Η φόρτιση μέχρι το 80% θα γίνεται σε μόνο 15 λεπτά, ενώ πηγές μέσα από το στρατόπεδο της μάρκας αναφέρουν ότι η ηλεκτρική του τεχνολογία θα διασφαλίζει το μέλλον του μοντέλου για πολλά ακόμη χρόνια.
 

Toyota
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS