Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Θέλουν τα Humvee GM & FCA Group;

2.260 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2018)

Aνοιγμα σε νέο κοινό φαίνεται πως θέλουν να κάνουν General Motors και FCA Group, αφού οι αναφορές κάνουν λόγο πως θέλουν να εξαγοράσουν την εταιρεία που κατασκευάσει τα Humvee οχήματα.

H εταιρεία AM General που κατασκευάζει το γνωστό σε όλους High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle ή αλλιώς Humvee, και είναι υπεύθυνη για την σχεδίαση και συνολική παραγωγή πολλών άλλων στρατιωτικού τύπου αυτοκινήτων, βρίσκεται σε αναζήτηση νέου ιδιοκτήτη. Η εταιρεία μάλιστα έχει προσλάβει την τράπεζα επενδύσεων Macquarie Group για να βρει ενδιαφερόμενους, με τους πρώτους υποψηφίους να λέγεται πως είναι αντίπαλες εταιρείες αλλά και παραδοσιακές μάρκες παραγωγής αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες αυτοκινήτων που λέγεται πως έχουν δείξει ενδιαφέρον είναι η General Motors και η Fiat-Chrysler, με τους ειδικούς να κάνουν λόγο πως πιθανή εξαγορά της ΑΜ General θα κοστίσει περίπου 2 δις δολάρια.
 
Μεγάλος παράγοντας στην υψηλή τιμή της είναι το συμβόλαιο 800 εκ. δολαρίων που έχει ισχύ με τον αμερικάνικο στρατό για την κατασκευή 2.800 M997A3 Humvee για την χρησιμοποίηση τους ως ασθενοφόρα, ενώ δεν έχει περάσει καιρός από την υπογραφή ενός συμβολαίου 550 εκ. δολαρίων για την κατασκευή παρόμοιων αυτοκινήτων που χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή σε κάθε σημείο της γης.

Υπενθυμίζουμε πως η General Motors απέκτησε από την ΑΜ General την μάρκα Hummer και κατασκεύασε τρεις γενιές του γνωστού SUV, το Η1, το Η2 και το H3 για χρήση από πολίτες στους δημόσιους δρόμους.
 

Mercedes
VITO POSO KALO EINAI