Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το συγκεκριμένο όχημα σχεδιάστηκε με σκοπό να μπορεί να κινηθεί σε οποιοδήποτε έδαφος.

Θηριώδες το concept του Santa Fe Sport

1.889 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2017)

Όταν φέρνουμε στο μυαλό μας τα πιο ικανά off-road οχήματα στον πλανήτη, το Hyundai Santa Fe Sport πιθανότατα δεν είναι το πρώτο SUV που έρχεται στο νου, ωστόσο η εταιρεία φαίνεται πως έχει βαλθεί να το αλλάξει.

Η Hyundai αναμένεται να παρουσιάσει στο SEMA, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου στο Λας Βέγκας, ένα νέο concept του Santa Fe Sport, το οποίο σχεδιάστηκε με τη βοήθεια της εταιρείας Rockstar.
 
Το συγκεκριμένο όχημα σχεδιάστηκε με σκοπό να μπορεί να κινηθεί σε οποιοδήποτε έδαφος και εκτός από το κιτ ανύψωσης και το εξωτερικό καμουφλάζ στο αμάξωμα φέρει και άλλα χαρακτηριστικά.
 
Οι Κορεάτες κατασκευαστές έχουν προσθέσει μεταξύ άλλων ένα νέο σύστημα ανάρτησης, ελαστικά εκτός δρόμου, προβολείς HID, intercooler, προστατευτικές ποδιές, έναν εργάτη αλλά και νέα εξάτμιση.
Περισσότερες πληροφορίες για τις επιδόσεις του οχήματος μετά από αυτές τις αναβαθμίσεις δεν έχουν γίνει γνωστές από την εταιρεία, ωστόσο αναμένεται πως το concept θα είναι πιο ισχυρή από ότι η εργοστασιακή έκδοση του μοντέλου. Σε ότι αφορά το εσωτερικό έχει προστεθεί ένα νέο ηχοσύστημα, αλλά και ένα δερμάτινο σαλόνι.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε δηλώσεις του ο Nic Ashby, υπεύθυνος Marketing της εταιρείας Rockstar ανέφερε πως «Το Rockstar Energy Moab Extreme Concept σε συνδυασμό με την πλατφόρμα και τον κινητήρα του Santa Fe Sport, μπορεί να αντέχει στις απαιτήσεις δύσκολων off-road διαδρομών και να φέρει εις πέρας κάθε πρόκληση που θα αντιμετωπίσει».

FORD
LEASING COURIER VS CITAN