Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Jaguar Land Rover φαίνεται ότι σχεδιάζει να εξαγοράσει μια αυτοκινητοβιομηχανία που θα της επιτρέψει να μεγαλώσει την διαθέσιμη γκάμα των μοντέλων και να αυξήσει τις πωλήσεις της.

Τι σχεδιάζει η Jaguar Land Rover;

1.982 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2017)

Έντονες είναι οι φήμες ότι η Jaguar Land Rover συζητά ενδελεχώς το ενδεχόμενο να εξαγοράσει κάποια «πολυτελή» αυτοκινητοβιομηχανία. Ποιες είναι οι πρώτες υποψήφιες;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Jaguar Land Rover φαίνεται ότι σχεδιάζει να εξαγοράσει μια αυτοκινητοβιομηχανία που θα της επιτρέψει να μεγαλώσει την διαθέσιμη γκάμα των μοντέλων και να αυξήσει τις πωλήσεις της.

Το Βloomberg αναφέρει ότι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις στο στρατόπεδο της εταιρείας με τις πηγές να αναφέρουν ότι πρώτος στόχος της εταιρείας είναι η εξαγορά κάποιας «πολυτελούς» μάρκας. Μάλιστα, οι συζητήσεις δεν αφορούν μόνο άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας και θα επιτρέψουν της JLR να αναπτύξει συστήματα αυτόνομης οδήγησης στις ηλεκτρικές εκδόσεις των μοντέλων της.
 
Δεν έχει γίνει γνωστό ποιες μάρκες έχει βάλει στον στόχο της Jaguar Land Rover αλλά ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι οι δύο πρώτες υποψήφιες είναι οι Alfa Romeo και Μaserati που όπως είχε αποκαλυφθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο Μarchionne σκέπτεται να τις πουλήσει ή να τις «ανεξαρτητοποιήσει».

Toyota
Citroen