Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δείτε τον αναλυτικό πίνακα με τις εξοπλιστικές εκδόσεις και τις τιμές του νέου Honda Civic στη χώρα μας.

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα με τις εξοπλιστικές εκδόσεις και τις τιμές του νέου Honda Civic στη χώρα μας.

Τιμές νέου Honda Civic

14.467 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2017)

Το νέο Honda Civic κατέφθασε στη χώρα μας και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις εκδόσεις με τις οποίες θα διατίθεται στην ελληνική αγορά, αλλά και τις τιμές τους.

Η νέα δέκατη γενιά του Honda Civic πατάει τους τροχούς της στην Ελλάδα, έχοντας στη φαρέτρα της  τρία εξοπλιστικά πακέτα (Comfort, Elegance και Sport) και δύο μηχανικά σύνολα βενζίνης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Βάση της γκάμας αποτελεί η εξοπλιστική έκδοση Comfort, η οποία συνδυάζεται με τον 1.000άρη turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 129 ίππων με 200 Nm ροπής, με τιμή που ξεκινά από τις 20.650 ευρώ. Λίγο ψηλότερα υπολογίζεται το κόστος κτήσης του μοντέλου στην ίδια ακριβώς έκδοση με το αυτόματο CVT κιβώτιο ξεκινώντας από τις 22.150 ευρώ, η οποία υπολείπεται 20 Nm ροπής σε απόδοση.
 

Πέραν τούτου, κορυφαία έκδοση στα μοτέρ βενζίνης, προ της αφίξεως του νέου Type R, θα αποτελέσει ο νέος 1.500άρης turbo κινητήρας απόδοσης 182 ίππων με 220 Nm ροπής, που θα διατίθεται αποκλειστικά στην εξοπλιστική έκδοση «Sport» με την τιμή του να ξεκινά από τις 26.650 ευρώ.

Όσον αφορά το βασικό εξοπλιστικό πακέτο Comfort περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Adaptive Cruise Control, 6 αερόσακους, ESP, σύστημα Start-Stop, αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, θερμαινόμενα καθίσματα, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, ηλεκτρονικό χειρόφρενο κλπ.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως τα παραπάνω μηχανικά σύνολα διατίθενται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων, είτε με 6άρι αυτόματο CVT κιβώτιο.

Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό πίνακα με τις εκδόσεις και τιμές του μοντέλου:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
EPEKTASI EGGYHSHS