Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ένα από τα πολλά υπέροχα στιγμιότυπα που μας χάρισαν η Ford και ο Ken Block.

Τίτλοι τέλους για Ford και Ken Block (+vids)

1.880 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2021)

Το τέλος σε μία συνεργασία η οποία κράτησε για περισσότερο από μία δεκαετία ανακοίνωσαν από κοινού η Ford και ο Αμερικανός οδηγός, Ken Block!


Για περισσότερο από μία δεκαετία, περίπου 11 χρόνια, η συνεργασία της Ford με τον Ken Block μας πρόσφερε σκηνές απείρου κάλους. Η κατασκευάστρια εταιρεία και ο Αμερικανός οδηγός αποτέλεσαν ένα αχώριστο δίδυμο το οποίο απέσπασε ένα πολύ μεγάλο μέρος της αποδοχής του αυτοκινητιστικού κοινού, όπως μαρτυρούν οι δισεκατομμύρια προβολές στα βίντεο που δημιουργήθηκαν για τη σειρά Gymkhana.
 
Ωστόσο, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και όπως φαίνεται το τέλος για αυτή τη συνεργασία ήρθε, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Block. «Η συνεργασία με τη Ford την τελευταία δεκαετία ήταν καταπληκτική. Από αγώνες σε όλο τον κόσμο, μέχρι να συγκεντρωθούν μισό δισεκατομμύριο προβολές από το Gymkhana THREE έως το Gymkhana TEN, τη δημιουργία της σειράς The Emmy Gymeshana Files για το Amazon Prime, την κατασκευή ενός στόλου Fords, συμπεριλαμβανομένων των εμβληματικών AWD Mustang Hoonicorn και F- 150 Hoonitruck, όλα ήταν καταπληκτικά. Ήταν μια υπέροχη συνεργασία», ανέφερε σε δηλώσεις του ο επαγγελματίας οδηγός.
 
Για να σηματοδοτήσει το τέλος της εποχής, ο Block και η ομάδα που παράγει τα βίντεό του, Hoonigan, έκαναν ένα τελευταίο βίντεο, ωστόσο σε ανάλογη κίνηση προχώρησε και η εταιρεία. Η Ford επιστρατεύοντας ακόμα και τον CEO, Jim Farley αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τον Block για τα περίπου 11 χρόνια συνεργασίας.  
 
Δείτε τα
 

Mercedes
OPEL