ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο επικεφαλής της Renault, Carlos Ghosn, ότι η Renault  προχωρά κανονικά στην κατασκευή του νέου Alpine που θα κάνει ντεμπούτο το αργότερο το 2016 και θα προορίζεται πιθανότατα για την πίστα (εικόνα Re
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο επικεφαλής της Renault, Carlos Ghosn, ότι η Renault προχωρά κανονικά στην κατασκευή του νέου Alpine που θα κάνει ντεμπούτο το αργότερο το 2016 και θα προορίζεται πιθανότατα για την πίστα (εικόνα Renault Alpine A 110-50 Concept).

To 2016 το ντεμπούτο του Renault Alpine με έως 300 ίππους

3.522 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2014)

Η Renault επιβεβαίωσε ότι το νέο Alpine θα κάνει ντεμπούτο το 2016 και θα προορίζεται για πίστα, ενώ η ισχύς του «αγωνιστικού μοντέλου» πιθανολογείται ότι θα φτάνει ως τα 300 άλογα.

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία των Renault και Caterham πάνω στο project του νέου «αγωνιστικού μοντέλου», που είχε ξεκινήσει πριν αρκετό καιρό, όταν είχε ανακοινωθεί ότι θα «αναβιώσει» το όνομα Alpine. Τώρα λοιπόν οι δύο εταιρείες συνεχίζουν «μόνες» τους, όπως διευκρίνισε με δηλώσεις του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, ο επικεφαλής της Renault, Carlos Ghosn, επισημαίνοντας ότι όσον αφορά τον γαλλικό όμιλο προχωρά κανονικά στην κατασκευή του νέου Alpine που θα κάνει ντεμπούτο στο τέλος του 2015, το αργότερο αρχές του 2016 και θα προορίζεται πιθανότατα για την πίστα.Μάλιστα, ο Ghosn ανέφερε ότι «πλέον ακολουθούμε μόνοι μας τον δρόμο για την κατασκευή του νέου Alpine και αυτό είναι πιο σωστό για την παραγωγή του». Επίσης, πρόσθεσε πως «η Caterham μέσα από αυτή τη συνεργασία πρέπει να απέκτησε αρκετή τεχνογνωσία που θα της φανεί χρήσιμη για τα δικά της σπορ μοντέλα».Επιπλέον, ο Ghosn τόνισε ότι το νέο Alpine είναι σχεδόν έτοιμο σχεδιαστικά, με πολλά στοιχεία να προέρχονται από το πρωτότυπο Alpine A 110-50 Concept, που είχε παρουσιαστεί παλιότερα από τη Renault.Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη του νέου Alpine δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, όμως να θυμίσουμε ότι το πρωτότυπο Α110-50 χρησιμοποιούσε έναν V6 κινητήρα 3,5 λτ. συνολικής απόδοσης 394 ίππων και 422 Nm ροπής, ενώ για τη μετάδοση της κίνησης στον πίσω άξονα υπήρχε ένα 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Από την άλλη, το μοντέλο παραγωγής φημολογείται ότι θα εφοδιάζεται από ένα μικρότερο σε κυβισμό σύνολο, πιθανότατα 2λιτρο turbo μοτέρ, με απόδοση κοντά στους 300 ίππους.

Ο Ghosn τόνισε ότι το νέο Alpine είναι σχεδόν έτοιμο σχεδιαστικά, με πολλά στοιχεία να προέρχονται από το εικονιζόμενο πρωτότυπο Alpine A 110-50 Concept.

Ο Ghosn τόνισε ότι το νέο Alpine είναι σχεδόν έτοιμο σχεδιαστικά, με πολλά στοιχεία να προέρχονται από το εικονιζόμενο πρωτότυπο Alpine A 110-50 Concept.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda