Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι άνθρωποι της Citroen θα παρουσιάσουν το 2020 το πρώτο τους ηλεκτρικό μοντέλο με βάση την πλατφόρμα e-CMP (στη φωτό το C-Aircross Concept).

Οι άνθρωποι της Citroen θα παρουσιάσουν το 2020 το πρώτο τους ηλεκτρικό μοντέλο με βάση την πλατφόρμα e-CMP (στη φωτό το C-Aircross Concept).

Το 2020 το ηλεκτρικό Citroen

3.697 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2017)

Η ζήτηση για ηλεκτρικά οχήματα αναμένεται να κορυφωθεί και η Citroen ετοιμάζεται για το 2020 ώστε να παρουσιάσει τη δική της σχετική πρόταση. Δείτε τι σκέφτονται οι Γάλλοι...

Η ζήτηση για ηλεκτρικά οχήματα αναμένεται να αυξηθεί δραματικά τα προσεχή χρόνια και όπως είναι φυσικό οι άνθρωποι της Citroen -όπως και σε όλες τις εταιρείες- προετοιμάζονται.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σε συνέντευξή της η CEO της Citroen, Linda Jackson, επιβεβαίωσε πως η εταιρεία της δε σχεδιάζει να φτιάξει ένα αποκλειστικά ηλεκτρικό όχημα, καθώς θεωρεί πως οι πελάτες θα πρέπει να μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε συμβατικούς και ηλεκτρικούς κινητήρες.
 
 
Παρόλο που η εταιρεία προσφέρει ήδη ηλεκτρικά μοντέλα όπως το C-Zero και E-Mehari, οι Γάλλοι θεωρούν πως το «παιχνίδι» θα αρχίσει όταν θα παρουσιάσουν το πρώτο τους μοντέλο το 2020 με βάση την πλατφόρμα e-CMP.
  
Η κα Jackson δεν ξεκαθάρισε τι ακριβώς ετοιμάζει η φίρμα, αλλά νωρίτερα το γκρουπ PSA Peugeot Citroen είχε αποκαλύψει πως ως το 2021 θα έχει 4 ηλεκτρικά μοντέλα, σε sedan, hatchback και crossover αμαξώματα.
 
Το πρώτο σχετικό μοντέλο του PSA αναμένεται το 2019 και θα διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 115 ίππων και μπαταρίες 50 kWh, οι οποίες θα του προσδίδουν αυτονομία 450 χλμ. Μάλιστα, για κάθε λεπτό φόρτισης θα εξασφαλίζεται αυτονομία 12 χλμ.
 
Τέλος, η Citroen δεν πρόκειται να στραφεί αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνηση, καθώς η κα Jackson επιβεβαίωσε πως μια plug-in hybrid έκδοση του C5 Aircross θα λανσαριστεί το 2019.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
PEUGEOT