Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Βλέπετε το πρωτότυπο Kia EV9.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βλέπετε το πρωτότυπο Kia EV9.

Το 2023 στην Ευρώπη το hi-tech Kia EV9

2.977 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2022)

Από το 2023 θα προσφέρει το ηλεκτρικό SUV EV9 η Kia στην Ευρώπη, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία!

Το μεγαλύτερο μοντέλο της Kia

Η Kia στοχεύει να γεμίσει με ηλεκτρικά αυτοκίνητα την ευρωπαϊκή της γκάμα και ένα από τα επερχόμενα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα που αναμένεται να πάρουμε στα χέρια μας είναι το μεγάλο SUV EV9. Σύμφωνα με τα Μέσα του εξωτερικού η κορεατική μάρκα επιβεβαίωσε πως από το 2023 το EV9 θα είναι διαθέσιμο και φυσικά θα αποτελέσει το μεγαλύτερο αυτοκίνητο στην γκάμα της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έχει αποκαλύψει το πρωτότυπο

Μέχρι στιγμής η Kia έχει προχωρήσει στην αποκάλυψη του πρωτότυπου που έλαβε χώρα στη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες στα τέλη του περασμένου έτους. Το πρωτότυπο έχει μήκος 4.930 χιλιοστά, πλάτος 2.055 χλστ., ύψος 1.790 χλστ. και μεταξόνιο 3.100 χλστ. Από το εξωτερικό μέρος ξεχωρίζουν οι πίσω πόρτες που ανοίγουν με την αντίθετη φορά απ' ότι έχουμε συνηθίσει στα περισσότερα αυτοκίνητα, ενώ ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι οι αναδιπλούμενες ράγες οροφής. Σύμφωνα με την μάρκα, μπορούν να μετακινούνται στην οροφή όταν δεν χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την αεροδυναμική. Αξίζει να σημειωθεί πως το πιθανότερο είναι πως οι αντικρίστηκα ανοιγόμενες πόρτες δε θα ακολουθήσουν το μοντέλο παραγωγής.     

Τρεις σειρές καθισμάτων στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό του concept EV9, μια οθόνη 27 ιντσών που διατρέχει περίπου το μισό ταμπλό σε μήκος είναι σε περίοπτη θέση, την ίδια ώρα που οι σειρές των καθισμάτων είναι τρεις. Για μεγαλύτερη βιωσιμότητα, η καμπίνα χρησιμοποιεί υλικά όπως ανακυκλωμένα δίχτυα για το δάπεδο. Επίσης τα καθίσματα περιέχουν υλικά από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και ανακυκλωμένες ίνες μαλλιού.

Συνέχεια του άρθρου >>>
fiat
LEASING COURIER VS CITAN