Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το 66% πιστεύει πως τα ηλεκτρικά έχουν κινητήρα βενζίνης!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το 66% πιστεύει πως τα ηλεκτρικά έχουν κινητήρα βενζίνης!

2.857 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2021)

Απίστευτα είναι τα αποτελέσματα από μία πολύ απλή έρευνα της Toyota αναφορικά με την ηλεκτροκίνηση, από την οποία προέκυψε πως το 66% των καταναλωτών πιστεύει πως τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν κινητήρα βενζίνης!

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν αρχίσει σιγά σιγά να γίνονται κομμάτι της ζωής μας, ωστόσο όπως φαίνεται οι καταναλωτές δεν είναι ενημερωμένοι για αυτά στο βαθμό που ίσως οι περισσότεροι να νομίζουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

«Ναι» απάντησε το 66% των ερωτηθέντων για το αν τα ηλεκτρικά έχουν κινητήρα βενζίνης 

Αυτό κατέστη σαφές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης E-volution της Toyota, όπου η εταιρεία αποκάλυψε ένα εκπληκτικό στατιστικό που δείχνει πόσο λίγα γνωρίζουν οι περισσότεροι για τα ηλεκτρικά. Το 2019 ως μέρος μίας μελέτης για να γνωρίσουν καλύτερα οι καταναλωτές τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, κλήθηκαν να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση. Έχει ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο κινητήρα βενζίνης; Η απάντηση είναι προφανώς όχι, αλλά το 66% των ερωτηθέντων είπε ναι.
 
Η ίδια λοιπόν ερώτηση τέθηκε ξανά φέτος και τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια καθώς το 66% των ανθρώπων εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν μοτέρ εσωτερικής καύσης. Σημειωτέον πως μέσα στα δύο χρόνια που έχουν μεσολαβήσει μεταξύ του 2019 και του 2021 η δημοτικότητα των ηλεκτρικών παγκοσμίως έχει αυξηθεί κατά πολύ.
 

Το 75% είπε πως τα υβριδικά πρέπει να φορτιστούν για να τα οδηγηθούν

Η παραπάνω ερώτηση ωστόσο δεν ήταν η μόνη που... δυσκόλεψε όσους κλήθηκαν να απαντήσουν. Μία δεύτερη ερώτηση ήταν εάν κάποιο υβριδικό αυτοκίνητο πρέπει να φορτιστεί για να μπορέσει να οδηγηθεί. Το 75% των ερωτηθέντων απάντησε ναι, κάτι που προφανώς είναι λάθος, καθώς σε ένα υβριδικό απλά μπαίνεις μέσα, βάζεις μπροστά και  φεύγεις.
 
Μάλιστα οι άνθρωποι της Toyota παραδέχθηκαν ότι το συγκεκριμένο στατιστικό στοιχείο είναι απογοητευτικό καθώς η εταιρεία παρουσίασε το Prius πριν από δύο δεκαετίες. Είναι ακόμη πιο περίεργο αν σκεφτείς ότι η αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει μια εκτενή γκάμα υβριδικών που περιλαμβάνει το μεταξύ άλλων τα πολύ δημοφιλή, Yaris, Corolla και RAV4 και άλλα μοντέλα σε ξένες αγορές.

«Έχουν τα ηλεκτρικά κινητήρα βενζίνης;» Αυτή ήταν η ερώτηση της Toyota.
-Tο 66% των ερωτηθέντων απάντησε «Ναι»!
-Το 2019 στην ίδια ερώτηση και πάλι το 66% είχε απαντήσει «Ναι».
-Το 75% πιστεύει πως τα υβριδικά πρέπει να φορτιστούν για να οδηγηθούν!
Είναι όντως τόσο μεγάλη η άγνοια ή κάποιοι μπορεί να απάντησαν λανθασμένα για τρολάρισμα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autotriti.gr
Citroen