Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το βλέπεις μπροστά σου και σκέφτεσαι κάτι δεν πάει καλά. Και δίκιο έχεις. Όντως κάτι δεν πάει καλά. Πρόσεξε τα σήματα και θα εντοπίσεις το λάθος.

Το βλέπεις μπροστά σου και σκέφτεσαι "κάτι δεν πάει καλά". Και δίκιο έχεις. Όντως κάτι δεν πάει καλά. Πρόσεξε τα σήματα και θα εντοπίσεις το λάθος.

Το Abarth που έγινε Ferrari

3.382 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2017)

Ο κάτοχος του εικονιζόμενου Abarth θέλει διακαώς να αποκτήσει Ferrari και το δείχνει. Το θέμα, όμως, είναι ότι δεν μπήκε καν στον κόπο να αλλάξει έστω και στο ελάχιστο το εξωτερικό του αυτοκινήτου του δημιουργώντας ένα τραγελαφικό αποτέλεσμα.

Είναι σκληρό αλλά δυστυχώς αυτοί που θέλουν μία Ferrari είναι πολύ λιγότεροι από αυτούς που μπορούν να την αποκτήσουν. Το θέμα είναι ότι κάποιοι δεν πτοούνται και βρίσκουν διάφορους τρόπους να μασκαρέψουν το αυτοκίνητό τους για να μοιάζει με Ferrari.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι πιο πολλοί όταν θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο αλλάζουν κομμάτια του αμαξώματος αλλά αυτός ο τύπος δεν έκατσε να κάνει ούτε καν αυτό. Απλά ξήλωσε τα κανονικά σήματα και έβαλε αυτά της Ferrari. Τα τοποθέτησε στη γρίλια, στο καπό και στα καπάκια των ζαντών και θεωρεί ότι απέκτησε supercar.Πολλοί θα το χαρακτηρίσουν τραγικό, ακόμα και αν πρόκειται για όχημα που προέρχεται από τον ίδιο όμιλο. Ο καθένας καλό είναι να είναι περήφανος για το αυτοκίνητο που έχει και να μην προσπαθεί να πείσει ότι έχει κάτι άλλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
LINGLONG DIAGONISMOS