ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι Γερμανοί τονίζουν πως δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο μοντέλο παραγωγής.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ηλεκτρικό supercar που λαμβάνει ισχύ από τρία ηλεκτρικά μοτέρ.

Το Audi PB18 E-Tron

4.385 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2018)

Ένα νέο concept διαφορετικό από τα άλλα παρουσίασε η Audi. Δείτε το.

Σε μια εποχή που όλα τα ηλεκτρικά concept που παρουσιάζονται κατά καιρούς από τις εταιρείες είναι εξοπλισμένα με πλήθος συστημάτων αυτόνομης οδήγησης, η Audi πρωτοπορεί με το PB18 E-tron.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ηλεκτρικό supercar που λαμβάνει ισχύ από τρία ηλεκτρικά μοτέρ, ένα μπροστά και δύο πίσω, με την συνολική ιπποδύναμη τους να μέχρι και τα 765 άλογα χάρη σε ένα πρωτοπορίακό σύστημα ανάκτησης ενέργειας. Τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται σε λίγο περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα ενώ η ηλεκτρική του αυτονομία φτάνει τα 500 χλμ και ο χρόνος πλήρης φόρτισης δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά. Τέλος, η εταιρεία κάνει γνωστό ότι το concept μπορεί να φορτιστεί ασύρματα με το σύστημα Audi Wireless Charging, αρκεί το αυτοκίνητο να βρεθεί πάνω σε μια ειδική μαγνητοηλεκτρική πλατφόρμα.
 
Το Audi PB18 e-tron Concept εξοπλίζεται ακόμα με το σύστημα Torque Control Manager που συνεργάζεται με το Electronic Stabilization Control με σκοπό να προσφέρουν μέγιστη ποιότητα κύλισης.

Οι Γερμανοί τονίζουν πως δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο μοντέλο παραγωγής, ποιος ξέρει όμως, μπορεί κάποιο μελλοντικό μοντέλο της μάρκας να δανειστεί κάποια από τις καινοτόμες τεχνολογίες του.

Peugeot - Toyota
Autotriti.gr