Το μοντέλο εξοπλίζεται με μεγάλες γυάλινες διάφανες πόρτες.

Το μοντέλο εξοπλίζεται με μεγάλες γυάλινες διάφανες πόρτες.

Η GAC τονίζει πως το 90% των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της καμπίνας είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Tο 90% των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της καμπίνας είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Το Entranze της GAC

11.079 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Ωδή στην σχεδίαση της καμπίνας αποτελεί το κινεζικό concept Εntranze της GAC. Παρτε μάτι.

Η κινεζική GAC έδωσε το παρών στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ με το νέο της concept κάτω από το όνομα Entranze. Το μοντέλο σχεδιάστηκε στις εγκαταστάσεις που διατηρεί η μάρκα στην Kαλιφόρνια με την μάρκα να αναφέρει πως πρόκειται για ένα φουτουριστικό crossover με στοιχεία που θα άρμοζαν σε κάποιο πολυμορφικό

Το μοντέλο εξοπλίζεται με μεγάλες γυάλινες διάφανες πόρτες που καθιστούν την είσοδο και την έξοδο από το όχημα «παιχνιδάκι». Όταν οι επιβάτες εισέλθουν στην καμπίνα θα συναντήσουν μοναδικά καθίσματα, ένα φουτουριστικό τιμόνι και τουλάχιστον οκτώ διαφορετικές οθόνες ΟLED, με την καθεμιά να διαδραματίζει το δικό της ρόλο στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση των επιβατών και, σημαντικότερα, του οδηγού.
 
Η GAC τονίζει πως το 90% των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της καμπίνας είναι φιλικά προς το περιβάλλον και πλήρως ανακυκλώσιμα. H διάταξη της καμπίνας είναι 3+2+2 και μπορεί να μεταφέρει έως και 7 επιβάτες. Πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί, αλλά έχει γίνει ήδη γνωστό πως το Entranze εξοπλίζεται με ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται σύντομα.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center