Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H εξωτερική του εμφάνιση θα έχει πολλά κοινά σημεία με αυτή του Bronco R πρωτότυπου.

To Ford Bronco σε δοκιμές στην έρημο (+vid)

2.100 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2020)

To επερχόμενο σκληροτράχηλο SUV της Ford δοκιμάζεται στο video αυτό σε αμμώδεις και βραχώδεις επιφάνειες για να αποδείξει τις off-road ικανότητές του.

Η διαφημιστική καμπάνια της Ford για το νέο Bronco ξεκίνησε με την εταιρεία να αποκαλύπτει ένα video στο οποίο ένα πρωτότυπο καλείται να περάσει μέσα από δύσβατα σημεία της ερήμου Mojave.

Πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου βρίσκεται ο οδηγός αγώνων σε οff-road διαδρομές Brad Lovell που πράγματι δείχνει να αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες του αυτοκινήτου, αφού δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες στο να ξεπερνά κάθε εμπόδιο που βρίσκει μπροστά του.

Πολλές πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε δεν έχουν γίνει γνωστές ωστόσο σημειώνεται πως θα λάβει την ίδια T6 αρχιτεκτονική που χρησιμοποιείται και στο Ranger pick-up. H εξωτερική του εμφάνιση θα έχει πολλά κοινά σημεία με αυτή του Bronco R πρωτότυπου που παρουσιάστηκε πέρυσι, αν και το μοντέλο παραγωγής θα εξοπλίζεται πιθανότατα με στρογγυλά φωτιστικά σώματα και αποσπώμενες θύρες και οροφή.

Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί για τα μηχανικά σύνολα αλλά αναφορές κάνουν ήδη λόγο πως η βασική έκδοση θα εξοπλίζεται με έναν 2,3 λίτρων EcoBoost κινητήρα απόδοσης 274 ίππων και 420 Nm ροπής ενώ μια άλλη επιλογή θα μπορούσε να είναι ο V6 ΕcoBoost των 2,7 λίτρων με 330 άλογα και 542 Nm ροπής. Και τα δύο μοτέρ θα συνδυάζονται με το 10άρι αυτόματο κιβώτιο της μάρκας και, πιθανώς, με κάποια χειροκίνητη μετάδοση. Το σύστημα τετρακίνησης είναι ακόμα άγνωστο αν θα προσφέρεται ως στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου.

Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει αυτή την άνοιξη.
 
 

Hyundai
NISSAN