Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Κάτω από καπό βρίσκεται ο V8 κινητήρας των 6,2 λίτρων.

Η τιμή για καθένα από τα 24 Goliath 6x6 που θα κατασκευαστούν είναι 300.000 ευρώ.

Το Goliath 6x6 (+vid)

2.451 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2019)

Ποια supercar και Super SUV; Με αυτό εδώ δεν γίνεται κανείς να περάσει απαρατήρητος!


Λίγο καιρό αφού μετέτρεψε σε 6τροχο το Ford Raptor, η Hennessey Performance αποφάσισε να κάνει το ίδιο και για το νέο Chevrolet Silverado αποκαλύπτοντας το Goliath 6x6.

Το pick-up βασίζεται στην έκδοση Trail Boss Z71 του Silverado αλλά έχει μετατραπεί ώστε να προστεθεί ένας ακόμη άξονας στο πίσω μέρος με τους δικούς του τροχούς και φρένα. Λογικό ήταν ο αμερικανικός οίκος να χρειαστεί να προσφέρει στο αυτοκίνητο νέο σύστημα ανάρτησης ενώ χάρη στο μεγαλύτερο μήκος, η καρότσα έχει μεγαλώσει αισθητά. Ακόμα, το pick-up εξοπλίζεται με 20 ιντσών τροχούς σε συνδυασμό με 37 ιντσών ελαστικά off-road, LED φώτα και μοναδικούς προφυλακτήρες εμπρός και πίσω κατασκευής της ίδιας της Hennessey.

Κάτω από καπό βρίσκεται ο V8 κινητήρας των 6,2 λίτρων που στην εργοστασιακή του μορφή αποδίδει 420 άλογα και 624 Νm ροπής. Σε αυτή την περίπτωση, η ισχύς έχει ανεβεί στα 450 άλογα χάρη σε ένα νέο ανοξείδωτο σύστημα εξάτμισης ενώ προσφέρεται προαιρετικά και το πακέτο ΗPE700 που ανεβάζει την ισχύ στα 705 άλογα.

Το πρώτο Goliath 6x6 πουλήθηκε στον Bob Berrard, τον μεγαλύτερο παραγωγό πατάτας στην πολιτεία του Wisconsin με τον ιδρυτή της Hennessey να αναφέρει: «Eίμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τον Βοb και πραγματικά εκτιμούμε που γίνεται ο πρώτος αγοραστής του Goliath. Αυτό και το VelociRaptor είναι exclusive και μοναδικά οχήματα που τραβούν την προσοχή όπου και αν πάνε οι πελάτες μας.»

Η τιμή για καθένα από τα 24 Goliath 6x6 που θα κατασκευαστούν είναι 300.000 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται φυσικά και η αγορά του εργοστασικού Silverado.
 

Mercedes
Fia