Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H προηγούμενη γενιά NSX.

H προηγούμενη γενιά NSX.

Το Honda NSX επιστρέφει και θα είναι η «ναυαρχίδα» της νέας σειράς «0»

3.417 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2024)

- Είναι ήδη έτοιμο στο κέντρο ερευνών της Honda, λέει ο CEO
- Με μινιμαλιστική και επιθετική σχεδίαση και κόκπιτ αφιερωμένο στον οδηγό
- Θα εξοπλίζεται με νέας γενιάς μπαταρία

Είναι ήδη έτοιμο στο κέντρο ερευνών της Honda, λέει ο CEO

Το Honda NSX αναμένεται να επιστρέψει, αποκλειστικά ηλεκτρικό, ως η ναυαρχίδα της νέας γκάμας ηλεκτρικών οχημάτων που ετοιμάζει η ιαπωνική εταιρία. Μετά την αποκάλυψη του Saloon Concept, το οποίο θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της νέας σειράς «0», ο CEO της Honda, Toshihiro Mibe, δήλωσε πως η εταιρία του ήδη ετοιμάζει ένα σπορ μοντέλο για την ηλεκτρική εποχή. Δήλωσε δε πως «στο κέντρο ερευνών, έχουμε ήδη ένα σπορ αυτοκίνητο» χωρίς ωστόσο να μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιδόσεις ή την εμφάνιση του νέου αυτού ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου.

Με μινιμαλιστική και επιθετική σχεδίαση και κόκπιτ αφιερωμένο στον οδηγό

Η σειρά «0» θα αποτελείται από διάφορα ηλεκτρικά οχήματα με τεχνολογικές καινοτομίες που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά το 2026. Πρόκειται για νέες τεχνολογίες σε ότι αφορά τον εσωτερικό χώρο των οχημάτων, το βάρος της μπαταρίας και την βελτίωση της απόδοσης γενικότερα. Αυτά τουλάχιστον υποσχέθηκε η Honda στην φετινή CES. Όσο για το σπορ μοντέλο, η εταιρία δήλωσε πως θα έρχεται με μινιμαλιστική και επιθετική σχεδίαση και θα έχει κόκπιτ κατασκευασμένο ειδικά για τον οδηγό.

Θα εξοπλίζεται με νέας γενιάς μπαταρία

Όσο για την μπαταρία η Honda ανακοίνωσε πως θα είναι σημαντικά λεπτότερη και ελαφρύτερη από αυτές που τοποθετούνται τώρα στα ηλεκτρικά της οχήματα. Σημαντικότερο όλων είναι ότι ο κ. Mibe δήλωσε πως το νέο ηλεκτρικό σπορ μοντέλο θα «έχει τελείως διαφορετική αίσθηση» από όλα τα υπόλοιπα μοντέλα επιδόσεων που έχει βγάλει μέχρι στιγμής η Honda.

Toyota
NOS AXIZEI