Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Honda ξεκινάει να διαθέτει στην Ιαπωνία το νέο υδρογονοκίνητο μοντέλο της, τη νέα εκδοχή του Clarity Fuel Cell. Συνέχεια θα δοθεί μέχρι το τέλος του έτους, με το λανσάρισμά του στις αγορές της Ευρώπ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Honda ξεκινάει να διαθέτει στην Ιαπωνία το νέο υδρογονοκίνητο μοντέλο της, τη νέα εκδοχή του Clarity Fuel Cell. Συνέχεια θα δοθεί μέχρι το τέλος του έτους, με το λανσάρισμά του στις αγορές της Ευρώπης και των Η.Π.Α.

Το Honda υδρογόνου

6.862 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2016)

Μέσα στο έτος θα ξεκινήσει στην Ευρώπη η διάθεση του Honda Clarity Fuel Cell, ενός ευρύχωρου σεντάν 177 ίππων, το οποίο κινείται για έως και 750 χλμ. «καίγοντας» αποκλειστικά και μόνο υδρογόνο.

Η Honda ξεκινάει να διαθέτει στην Ιαπωνία το νέο υδρογονοκίνητο μοντέλο της, τη νέα εκδοχή του Clarity Fuel Cell. Συνέχεια θα δοθεί μέχρι το τέλος του έτους, με το λανσάρισμά του στις αγορές της Ευρώπης και των Η.Π.Α.Η εταιρεία το χαρακτηρίζει ως το πρώτο 5θέσιο σεντάν με κινητήρα υδρογόνου. Στην Ιαπωνία κοστίζει 7.660.000 γιέν (61.560 ευρώ) και έχει ως ανταγωνιστή το αντίστοιχης λογικής Toyota Mirai. Η Honda έχει ως στόχο να πουλήσει φέτος 200 «κομμάτια» του Clarity Fuel Cell.Περισσότερα νέα στο Auto ΤρίτηΣε ό,τι αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το βάρους 1.890 κιλών όχημα κινείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 177 ίππων ισχύος και 300 Nm ροπής. Διαθέτει μια δεξαμενή υδρογόνου 141 λίτρων, η οποία χαρίζει στο μοντέλο της Honda αυτονομία έως και 750 χλμ. Το γέμισμα με υδρογόνο διαρκεί περίπου τρία λεπτά.Προαιρετικά μπορεί να αποκτηθεί με τη γεννήτρια Power Exporter 9000, η οποία σύμφωνα με τη Honda μπορεί να τροφοδοτήσει για μία εβδομάδα με ενέργεια ένα σπίτι. Το κόστος της είναι τσιμπημένο (περίπου 9.500 ευρώ), αλλά η Honda υπόσχεται πως μεταμορφώνει το Clarity Fuel Cell σε μία «πηγή ενέργειας με ρόδες».

Το Honda Clarity Fuel Cell διαθέτει μια δεξαμενή υδρογόνου 141 λίτρων, η οποία χαρίζει του χαρίζει αυτονομία έως και 750 χλμ., ενώ γεμίζει σε τρία περίπου λεπτά.

Το Honda Clarity Fuel Cell διαθέτει μια δεξαμενή υδρογόνου 141 λίτρων, η οποία χαρίζει του χαρίζει αυτονομία έως και 750 χλμ., ενώ γεμίζει σε τρία περίπου λεπτά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
NOS AXIZEI